HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ. Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Συνεδριάζει αυτήν την ώρα (25/4/15) το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος με μοναδικό θέμα ημερήσ...


Συνεδριάζει αυτήν την ώρα (25/4/15) το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: "Προβλήματα-προτάσεις και προοπτική του Δ.Μ.Κ.Ο. - Εφαρμογή μουσειολογικής μελέτης, Ίδρυση Ιστορικού Ερευνητικού Κέντρου, Ενοποίηση και Προστασία των χώρων Μουσείου-Νεκροταφείου-Τόπου Εκτέλεσης-, Χρηματοδότηση κ.ά"
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στη Βιβλιοθήκη του σχολικού συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός» και οι αποφάσεις της Συνεδρίασης θα υποβληθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων
Στην Συνεδρίαση εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. (Χρίστος Φωτεινόπουλος, πρόεδρος, Χαλμούκης Θεόδωρος Αντιπρόεδρος, Σπανός Βασίλειος, Μπίρμπας Αλέξιος, Καρύδη Μαρία Χάμψα Ελένη, Παναγόπουλος Θεοδόσης, Παπαναγιώτου Ευτυχία, Σαρδελιάνος Φίλιππος και Παπαγεωργίου Θεοφάνης) έχουν κληθεί και παραβρίσκονται, εκ μερους του Δημάρχου ο αντιδ. κ. Ν. Μαγκαφάς, ο αντιδ κ.Π. Λιακόπουλοςο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτευσης του Δήμου κ. Δημ. Κατσικόπουλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Κ.Κούκιος ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λ.Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δ.Βαρβιτσιώτης ο πρόεδρος της ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Σ. Τσενές, ο πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χ. Ερμείδης, ο κ. Σώκος από τον πολιτιστικό σύλλογο Κερπινής και άλλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.