HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με καλό καιρό το Πάσχα - κρύο, βροχές και μποφόρ έως τη Μ. Παρασκευή

Μετά τις χθεσινές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τις σημερινές (Μ.Πέμπτη) βροχοπτώσεις, από την Μ. Παρασκευή ο καιρός θα αρχίσει να βελτι...


Μετά τις χθεσινές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τις σημερινές (Μ.Πέμπτη) βροχοπτώσεις, από την Μ. Παρασκευή ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά από τα δυτικά. Ο υδράργυρος θα σημειώσει κατακόρυφη άνοδο, οι άνεμοι θα κοπάσουν και οι καταιγίδες θα εξασθενίσουν, με αποτέλεσμα ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα να είναι σύμμαχος των εκδρομέων.

Αναλυτικά: 

Ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη
Στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα δυτικά.


Ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Βελτίωση του καιρού από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής

Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το Μεγάλο Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ ο υδράργυρος θα ανέβει. 
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό την Κυριακή του Πάσχα. Το θερμόμετρο θα ανέβει κι άλλο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Δευτέρα του Πάσχα 
Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.