HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Για τις συνθήκες που πρόκειται να συναντήσουν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, προετοιμάζονται οι πρωτοπόροι. Τα Καλάβρυτα παίζουν στο «ξερό...

Για τις συνθήκες που πρόκειται να συναντήσουν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, προετοιμάζονται οι πρωτοπόροι.
Τα Καλάβρυτα παίζουν στο «ξερό» του Δρεπάνου, το οποίο δεν θυμόμαστε να έχουν χρησιμοποιήσει ξανά φέτος οι γηπεδούχοι. Προτίμησαν προφανώς να αποφύγουν χλοοτάπητα που λειτουργούν στο γήπεδό τους οι πρωτοπόροι, ανεβάζοντας έτσι τις πιθανότητες για το θετικό αποτέλεσμα.
Η Δόξα Ελαιώνα παίζει στην Ζήρια με την τοπική ομάδα. Μόνο νίκες ζητά από τους παίκτες του ο Σωτήρης Βίλλιος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, σκοπεύοντας να επωφεληθεί τυχόν «στραβοπάτημα» των Καλαβρύτων.
Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, δεν εγκαταλείπει τη μάχη ούτε και το Άνω Καστρίτσι. Η ομάδα του Λευτέρη Ασημακόπουλου στην 3η θέση της βαθμολογίας βασικό σκοπό έχει τα μπαράζ για την μια ακόμα θέση που οδηγεί στην άνοδο, χωρίς να πάψει να σκέφτεται και το «θαύμα». Υποδέχεται την Αιγείρα, που με τη σειρά της προσπαθεί να διεισδύσει στην πρώτη 5άδα.
Στο Σκεπαστό ταξιδεύει ο Αστέρας Τέμενης, επιδιώκοντας το καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις των προνομίων. Έχει μεγαλώσει αρκετά τη διαφορά από την 6η θέση, έχει σιγουρέψει τη συμμετοχή της στα play off, θέλει τώρα το βαθμολογικό πλεονέκτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.