HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ρόδος με κάθε επισημότητα υποδέχθηκε το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας

Όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com ( διαβάστε εδώ ), στο νησί της Ρόδου βρίσκεται από το απόγευμα της 24ης Μαρτίου το Ιερό Λάβαρο τ...


Όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com (διαβάστε εδώ), στο νησί της Ρόδου βρίσκεται από το απόγευμα της 24ης Μαρτίου το Ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως (αντίγραφο) και έγινε δεκτό με κάθε επισημότητα από Φορείς και κατοίκους του νησιού στο λιμάνι. Από εκεί, συνοδεία αγήματος του στρατού και εκπροσώπων των τοπικών αρχών μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, όπου τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός, ενώ ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα ανοίξει την Παρέλαση στην πόλη της Ρόδου, όπου τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο ιστορικός κ. Σαράντος Καργάκος
Το ιστορικό κειμήλιο έφτασε στην Ρόδο συνοδεία αντιπροσωπείας του Δημου Καλαβρύτων κ. Νίκου Μαγκαφά και Παναγιώτη Μούζουλα.
Η άφιξη του ιστορικού κειμηλίου συνδυάζεται με την συμπλήρωση πενήντα ετών από την ίδρυση του Συλλόγου Πελοποννησίων Ρόδου "Ο Μωριάς."
« Είναι μεγάλη τιμή για τη Ρόδο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η άφιξη του σημαντικού κειμηλίου και θα αποδοθούν όλες οι δέουσες τιμές», δήλωσε η εκπρόσωπος της Περιφέρειας και του συλλόγου «Inner Wheel» κ. Φαίδρα Σπανού.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.