HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

'ΤΑ ΗΜΑΡΤΗΜΕΝΑ" σε βελτιωμένη - συμπληρωμένη έκδοση

To 2011 όπως όλοι, ίσως θα θυμόμαστε, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με τις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ" για το 1821 ...


To 2011 όπως όλοι, ίσως θα θυμόμαστε, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με τις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ" για το 1821 και τις ιστορικές αναλήθειες που προέβαλε.  Οι Καλαβρυτινοί αντέδρασαν όχι από τοπικιστική διάθεση -οι περισσότεροι- αλλά παρουσιάζοντας στοιχεία, αρχεία και επιστημονική - ιστορική τεκμηρίωση. 

Ο αγαπητός φίλος, συμπατριώτης και κυρίως έγκριτος επιστήμονας Δρ. Δημήτριος Οδ. Σταθακόπουλος (Δρ. κοινωνιολογίας της ιστορίας, Παντείου πανεπιστημίου και πολλά άλλα) έγραψε ένα μεγάλης ιστορικής σημασίας πόνημα, 200 σελίδων, μέσα από το οποίο δίνονται όλες οι ιστορικές απαντήσεις σχετικά με τα γεγονότα το 1821 με τίτλο "1821 -ΤΑ ΗΜΑΡΤΗΜΕΝΑ" 
Είναι ένα βιβλίο που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ αποτελώντας έναν ιστορικό οδηγό για κάθε έναν από μας που θέλει να ξέρει την πραγματική ιστορία του τόπου μας.
Ο ίδιος ο Δρ. Δημήτρης Σταθακόπουλος στον πρόλογό του γράφει: 
"Ως γνωστόν, κάθε «εργαλείο» μπορεί να έχει τον οξύμωρο χαρακτήρα του να είναι ταυτόχρονα ευεργετικά χρήσιμο,αλλά και «καταστροφικό». Το μαχαίρι, κόβει ψωμί να φάμε, αλείφειβούτυρο, αλλά και σκοτώνει. Το ρεύμα μας φωτίζει, αλλά και μας κεραυνοβολεί κ.ο.κ.
Σίγουρα οι σχέσεις μας με τη γείτονα χώρα πρέπει να φτιάξουν και ει δυνατόν να τελειοποιηθούν, αυτό όμως δε θα γίνει με την αλλοίωση των γεγονότων. Δεν είναι τίμιο και για τις δύο πλευρές γιατί θα έχουν στηριχθεί στο ψέμα . Οι τίμιες σχέσεις στηρίζονται στην αλήθεια, έστω και στην αποδοχή της αλήθειας του άλλου, διαφορετικά χάνεται η αρχή της μεσότητας, του Αριστοτελικού μέτρου και γεννάται ύβρις, για εμάς και τους προγόνους μας (Έλληνες και Τούρκους αντιστοίχως) !!!"

Το kalavrytanews.com είχε την μεγάλη τιμή να το δημοσιεύσει ολόκληρο το ιστορικής σημασίας, βιβλίο, σε ελεύθερη ανάγνωση τον Μάρτιο του 2012 (δείτε το ΕΔΩ)

Με μεγάλη μας χαρά και με πρωτοβουλία του επίσης καλού φίλου, επίτιμου δημότη Καλαβρύτων και μεγάλου φιλέλληνα, dr Sam Chewkas να εκδοθεί το βιβλίο σε βελτιωμένη - συμπληρωμένη έκδοση, δεμένη σε βιβλίο, από τις εκδόσεις Seaburn της Ν.Υόρκης ΗΠΑ.  Έτσι λοιπόν το μεγάλο αυτό ιστορικό έργο διατίθεται παγκοσμίως μέσω του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου ΑΜΑΖΟΝ ( πατήστε ΕΔΩ )
και με πολύ χαμηλό κόστος (μόλις 10.72 δολάρια) μπορεί και πρέπει να γίνει κτήμα του καθενός μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.