HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η Al-Anoud Al-Thani, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Qatar

Ένα γεμάτο τετραήμερο στα Καλάβρυτα πέρασε  το μέλος της βασιλικής του Qatar Al-Anoud Al-Thani (από Παρασκευή 27/2 έως και Δευτέρα 2/3...

Ένα γεμάτο τετραήμερο στα Καλάβρυτα πέρασε το μέλος της βασιλικής του Qatar Al-Anoud Al-Thani (από Παρασκευή 27/2 έως και Δευτέρα 2/3). Η Al-Anoud Al-Thani που έφτασε ινκόγκνιτο στα Καλάβρυτα, έμεινε στο ξενοδοχείο "GEORGIOS V CHALET" συνοδευόμενη από την μικρή της κόρη και οικογενειακή της φίλη και απόλαυσε τόσο την πόλη των Καλαβρύτων όσο και την τοπική γαστρονομία και την μοναδική φιλοξενία.   
Η κ. Al-Anoud Al-Thani, έχει εργαστεί στο παρελθόν για τη Διεθνή Αμνηστία, εθελοντικά σε διάφορα μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, και συνεργάστηκε με υπηρεσίες του ΟΗΕ, διεθνείς ΜΚΟ και διάφορες κοινωνικές ομάδες για να εξυπηρετήσει το ανθρωπιστικό έργο στον τομέα της εκπαίδευσης σε ζώνες συγκρούσεων. Η κ. Alanoud έχει συγγράψει διάφορες εκθέσεις για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη με επίκεντρο την περιοχή της Αραβίας.
Έχει λάβει αναγνώριση ως Young Arab Achiever (2011), και είναι η επικεφαλής της Tomouh, μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ηγέτες από όλους τους τομείς να συνεργαστούν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Εκεί παίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας σε τοπικό επίπεδο μέσα από την έναρξη και την υποστήριξη διαφόρων πρωτοβουλιών στο Κατάρ.
Είχε επιλεγεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να είναι μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας, και τον Οκτώβριο του 2012 επιλέχθηκε να είναι η Επιμελήτρια του κεφαλαίου Κατάρ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Παγκόσμια Διαμορφωτές της Κοινότητας. Το 2014 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συμβουλευτικό Συμβούλιο της Κοινότητας για Συνεργασίες, όπου συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων και τον καθορισμό θεμάτων σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.
Η κ. Alanoud είναι κάτοχος M.Sc. από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στα Οικονομικά της Ανάπτυξης, και είναι απόφοιτη του London School of Economics & Political Science, στην κυβέρνηση και Οικονομικών.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Αραβικά και Γαλλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.