HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Γιαννακόπουλος: Όλοι Παρόντες στην Πρόσκληση της Παγκαλαβρυτινής

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η πρώτη περιοχή ελευθερίας και ανεξαρτησίας της χώρας από τον τουρκικό ζυγό…!!! Η Περιφέρ...

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η πρώτη περιοχή ελευθερίας και ανεξαρτησίας της χώρας από τον τουρκικό ζυγό…!!!
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Καλαβρύτων και η ιστορική Παγκαλαβρυτινή Ένωση, από κοινού, προσκαλούν σε πανηγυρική εκδήλωση, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και Ω/11:10, στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, οδός Σταδίου 13 στην Αθήνα, προκειμένου να αναδειχθούν όλα τα προϊστορικά και ιστορικά γεγονότα της περιοχής, όπως αυτά περιγράφονται και είναι αδιαμφισβήτητα, από όλες τις ιστορικές πηγές.
Το χρέος μας απέναντι στην ιστορία και στην περιοχή των Καλαβρύτων θα πρέπει να εκπληρώνεται, και αυτό γίνεται.
Αυτό το πράττει και συμβάλει ουσιαστικά η Παγκαλαβρυτινή Ένωση, εδώ και πολλά χρόνια μέχρι σήμερα.
Θα αναφερθώ ονομαστικά, στον Επίτιμο Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Γεώργιο Κοσμά, και στον σημερινό Πρόεδρο κ. Δήμο Βαρβιτσιώτη, επί προεδρίας των οποίων και εγώ αποτελώ μέλος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, και τους συγχαίρω θερμά, για τις πρωτοπόρες ιδέες και προτάσεις τους, στην προβολή του ως άνω σκοπού.
Παρευρέθηκα φέτος στις εκδηλώσεις που η Παγκαλαβρυτινή Ένωση ήταν συνδιοργανωτής, και διαπίστωσα μέχρι και σήμερα, ότι η συμβολή της στην απήχηση συμμετοχής επωνύμων και συμπατριωτών μας ήταν πολύ μεγάλη, και αξίζει θερμά συγχαρητήρια….!!!
Συγχαίρω όλους τους συνδιοργανωτές, αλλά θέλω να «σταθώ» ιδιαίτερα στην Παγκαλαβρυτινή Ένωση, την οποίαν όλοι πρέπει να στηρίζουμε και να ακολουθούμε σε κάθε προσπάθεια που κάνει για την ανάδειξη της ιστορικής περιοχής μας και η οποία με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της.
Ο Πρόεδρος κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, και όλα τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, απέδειξαν μέχρι τώρα ότι δίνουν τα μέγιστα για τα πάσης φύσεως θέματα της περιοχής (ανιδιοτελώς), και υπηρετούν την Ένωση και την περιοχή με γνώμονα να προσφέρουν ότι το καλύτερο δυνατόν.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια….!!!!
Πέραν των ανωτέρω αναφορών, για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, θέλω να τονίσω ότι, έχει λάβει και άλλες πρωτοβουλίες γενικότερα, σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της καθημερινότητας των Καλαβρυτινών.
Έχει διαπιστωθεί ότι στοχεύει σίγουρα σε ένα καλύτερο αύριο για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τα Καλάβρυτα, και πρέπει όλοι να πιστέψουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται από τους ακούραστους εκπροσώπους της περιοχής μας….!!!
Από τι γνωρίζω, έχει καθοριστικούς σχεδιασμούς και προτάσεις, προς όλους τους τομείς ανάπτυξης.
Στηρίζουμε όλοι ανεπιφύλακτα την «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ», έχει δείξει δείγματα γραφής, και είμαστε υπερήφανοι για την πορεία της μέχρι σήμερα….!!!
Ένα ιδιαίτερο εύγε για τον Πρόεδρο και το σημερινό Δ.Σ….!!!!
Όλοι παρόντες στην Πρόσκληση για τις 22-3-2015 και Ω/11:00, στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, οδός Σταδίου 13 στην Αθήνα….!!!!


Θανάσης Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος συλλόγου Κατσελλίου Καλαβρύτων 
πολιτευτής Αχαΐας με την Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.