HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - Εξαιρετική η εκδήλωση για τα Προεπαναστατικά του 1821

Με μία εξαιρετική ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Αρμπουναίων κ. Αθανασίου Νασιόπουλου με θέμα “Προεπαναστατικά γεγονότα της Επανάστασης...


Με μία εξαιρετική ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Αρμπουναίων κ. Αθανασίου Νασιόπουλου με θέμα “Προεπαναστατικά γεγονότα της Επανάστασης του 1821 – Γεφύρι του Αμπίμπαγα”, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση στην αίθουσα της μαθητικής εστίας Κλειτορίας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για το 1821.
Συντονιστής της εκδήλωσης ηταν ο εκπαιδευτικός κ. Γρηγόριος Κοκότης.
Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και του συλλόγου "Αρχαίος Κλείτωρ" και των τοπικών συλλόγων και ήταν ενταγμένο στον επίσημο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννης, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Βαρβιτσιώτης, ο αντιδήμαρχος Κλειτορίας, κ Καρράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δουκλιάς και Χουλιάρας, ο επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής κ. Κοσμάς, ο πρόεδρος Λυκούριας κ. Μούσιος, ο πρόεδρος Κλειτοριων Αττικής κ. Καμπέρος,  ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κλειτορίας κ. Μετζέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Καστελίου κ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος Κρινοφύτων κ. Κατσιάρης, o πρόεδρος του συλλόγου Άνω Κλειτορίας, κ. Μπαλαφούτας, ο Πρόεδρος του Δρυμού κ. Χριστοδουλόπουλος, ο πρόεδρος των Παγκρατιωτών κ Κατσουλιέρης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Πλανητέρου κ. Αλεξόπουλος το μέλος του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτνής ένωσης κ. Μπουζιώτης  ο προεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κλειτορίας κ Κοτσιάς, η διευθύντρια του Γυμνασίου κα. Παπουτσή ο Διευθυντής του Λυκείου Κλειτορίας κ. Θανόπουλος καθηγητές, δάσκαλοι και μαθητές των σχολείων Κλειτορίας, και πολλοί άλλοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.