HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το γλέντησαν με την ψυχή τους Λεχουρίτες και Κερασοβινοί

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με εξαιρετική ορχήστρα, τα μέλη συγκεντρώθηκαν και διασκέδασαν, δίνοντας έτσι το μήνυμα της ανάγκης για επαφή...


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με εξαιρετική ορχήστρα, τα μέλη συγκεντρώθηκαν και διασκέδασαν, δίνοντας έτσι το μήνυμα της ανάγκης για επαφή και συνεύρεση.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου k. Κώστας Αρβανίτης, που στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση των Λεχουριτών και Κερασοβινών και των φίλων τους στην πρόσκληση του Συλλόγου και τόνισε τη σημασία που η ανταπόκριση αυτή έχει για το Σύλλογο, αφού αποτελεί και την έμπρακτη συμπαράσταση στις προσπάθειές του, σε μια εποχή που και αυτή, ακόμα, η επιβίωση των Συλλόγων έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολη.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα μέλη του συλλόγου, οι φίλοι του συλλόγου αντάμωσαν, γλέντησαν και απέδειξαν ότι οι σύλλογοι είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της πατρίδας μας.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση του κ. Νίκου Σακελλαρόπουλου συγγραφέα από το Λεχούρι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Λεχουριτών και Κερασοβινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.