HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απολογισμός Γενικής Συνέλευσης - Εκλογών του συλλόγου Νασιωτών

Αγαπητοί Συμπατριώτες, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας Την Κυριακή 11η Ιανουαρίου 2015 οργανώσαμε την Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλ...


Αγαπητοί Συμπατριώτες, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας
Την Κυριακή 11η Ιανουαρίου 2015 οργανώσαμε την Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό, με θέματα ημερήσιας διάταξης την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Στην αρχή ο πρόεδρος του συλλόγου Γιαννόπουλος Γιάννης έκοψε την πίτα μας που ανέδειξε τυχερούς τον ναό του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου του χωριού μας, και τον γραμματέα του συλλόγου Καλύβα Βασίλη.
Στην συνέχεια εξελέγη πρόεδρος της συνέλευσης και της εφορευτικής επιτροπής που πλαισιώθηκε με γραμματέα και μέλη, -τους οποίους ευχαριστούμε όλους θερμά-, που προχώρησε στην διαδικασία με τον απολογισμό πεπραγμένων, τον οικονομικό απολογισμό από το απερχόμενο ΔΣ, την ανάγνωση της έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και την επικύρωση των πεπραγμένων από την γενική συνέλευση.
Ακολούθησε υποβολή υποψηφιοτήτων και η ψηφοφορία για την ανάδειξη επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής με διετή θητεία.
Η καταμέτρηση των ψήφων ανέδειξε τα παρακάτω αποτελέσματα, με τη σειρά του αριθμού των ψήφων που έλαβε ο κάθε υποψήφιος:
Για το νέο ΔΣ εξελέγησαν τακτικά μέλη: Γιαννόπουλος Γιάννης, Δημητροπούλου Δήμητρα, Καλύβας Βασίλης, Δεχουνιώτης Παναγιώτης, Αναγνωστόπουλος Ανδρέας, Φλούδας Δημήτρης, Κατσαμπούρη Μαίρη, αναπληρωματικά μέλη: Μαρινάκης Αντώνης, Σπυροπούλου Παναγιώτα, Μιχαλόπουλος Ηλίας.
Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Γιαννόπουλος Πέτρος, Ζίγκιρης Απόστολος, Χριστόπουλος Γεώργιος.
Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και παρευρέθησαν ο πρόεδρος του τοπικού μας διαμερίσματος Ζίγκιρης Δημήτρης και ο Διευθυντής και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Φωνή των Καλαβρύτων Πάνος Τσαπάρας, τους οποίους και ευχαριστούμε. Ο σύλλογος είχε φροντίσει για μεζεδάκια, ξηρούς καρπούς, γλυκά και ποτά για όλους τους παρευρισκόμενους.
Μετά από δυο ημέρες την 12η Ιανουαρίου 2015 έγινε τη πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου συμβουλίου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :
Πρόεδρος Γιαννόπουλος Γιάννης, Αντιπρόεδρος Φλούδας Δημήτριος με αρμοδιότητα την διαχείριση μελών του απόδημου ελληνισμού Γραμματέας Καλύβας Βασίλης, Ταμίας Αναγνωστόπουλος Ανδρέας, Έφορος Δημητροπούλου Δήμητρα, Έφορος Κατσαμπούρη-Τομαρά Μαίρη και Mέλος Δεχουνιώτης Παναγιώτης με αρμοδιότητα του υπευθύνου παραρτήματος Πατρών/ Πελοποννήσου. Αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ είναι, με την σειρά εκλογής τους, οι Μαρινάκης Αντώνης, Σπυροπούλου Παναγιώτα, Μιχαλόπουλος Ηλίας.
Αμέσως μετά την συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ, αποφασίστηκε να ακολουθήσει η δημοσιοποίηση του προγράμματος του συλλόγου για την ερχόμενη διετία ώστε όλοι να ενημερωθούν σύντομα.
Επίσης αποφασίστηκε να γίνει ο ετήσιος χορός του συλλόγου την Κυριακή 1/03/2015 και ώρα 13.00, στην ταβέρνα “ Η ταβέρνα του Φωτογράφου’’ στην Παιανία, Πάροδος Αγ. Μαρίνας 3, τηλ. 2106645707.
Παρακαλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση αυτή για να βρεθούμε άλλη μια φορά μεταξύ φίλων και πατριωτών, να διασκεδάσουμε και περάσουμε όμορφα . Παρακαλούμε επίσης, όσους από εμάς έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά να το πράξουν! Με την χειρονομία τους αυτή προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στο σύλλογο!
Ευχαριστούμε όλους για την τιμή και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας!
Με την ψήφο σας μας αναδείξατε στην τιμητική θέση του μέλους του ΔΣ και μας δώσατε την δυνατότητα άλλη μία φορά να προσφέρουμε, μαζί με την βοήθειά σας, στο σύλλογο και το χωριό μας!
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Γιάννης Γιαννόπουλος
Ο Γραμματέας Βασίλης Καλύβας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.