HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση φορέων για στήριξη των απόρων της Αχαΐας

Σήμερα Τετάρτη  4/2/15, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αρμοδίων φορέων για την διαβούλευση και σύνταξη της σύμπραξης που αφορά την πρό...

Σήμερα Τετάρτη 4/2/15, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αρμοδίων φορέων για την διαβούλευση και σύνταξη της σύμπραξης που αφορά την πρόταση για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους (Τeba/Fead)» στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.
Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση που έχει αποσταλεί και στην οποία θα συμμετέχουν οι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καλούνται οι εμπλεκόμενοι να παραβρεθούν αύριο Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.30 το πρωί στο χώρο συνεδριάσεων που στεγάζεται στο κτίριο της Π.Ε. Αχαΐας στην Πάτρα (Πανεπιστημίου 254, πίσω από το κτίριο της Intracom).

Μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί, οι Ιερές Μητροπόλεις Πατρών, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, οι Δήμοι Ερυμάνθου, Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Πατρέων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΔΕ, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΔΕ και οι αντίστοιχες της Π.Ε. Αχαΐας και της έδρας, Νοσοκομεία, Σωματεία, Σύλλογοι, Φορείς, Κέντρα και άλλα Ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.