Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύλλογος Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών - Πρόσκληση Μελών

Σύμφωνα με τα άρθρα του 12,13,14,15 και 16 καταστατικού του Συλλόγου μας ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ Να προσέλθετε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών ...

Σύμφωνα με τα άρθρα του 12,13,14,15 και 16 καταστατικού του Συλλόγου μας ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ
Να προσέλθετε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου – Αναξαγόρα 16, Αθήνα(6Ος όροφος) – με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διακήρυξη Δημοπρασίας Εκμίσθωσης από το Σύλλογο του ισόγειου ακινήτου ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στην πλατεία της τοπικής κοινότητας Παγκρατίου του Δήμου Καλαβρύτων. Το εν λόγω ακίνητο χρησιμοποιείται από το Σύλλογο ως πολιτιστικό κέντρο και για την εκπλήρωση των σκοπών του. Η εκμίσθωσή του αποσκοπεί στην χρήση από τον μισθωτή ως καφενείο – ψησταριά, κατά τις ημέρες που δεν απαιτείται η χρήση του από το Σύλλογο για τις πολιτιστικές και κοινωνικές του δραστηριότητες (συναπαντήματα, συνεστιάσεις, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, διάφορες κοινωνικές τελετές όπως κηδείες, μνημόσυνα, διαλέξεις, ομιλίες, συνέδρια και συναφείς δράσεις) καθώς και δημοτικές δραστηριότητες, ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, βουλευτικές εκλογές, κ.λπ. Στην έκτακτη γενική συνέλευση θα καθοριστούν η διάρκεια του και η αναπροσαρμογή του μισθώματος, το ύψος εγγύησης, οι όροι του μισθωτηρίου κ.λπ., σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

2. Αποδοχή δωρεάς προς το Σύλλογο από το συγχωριανό κ. Ιωάννη Ντερτιλή της κατοικίας του με το οικόπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο της, καθώς και ενός οικοπέδου , που βρίσκονται εντός του οικισμού της τοπικής κοινότητας Παγκρατίου. Ορισμός εκπροσώπου του Συλλόγου για τις διαδικασίες που απαιτούνται, καθώς και ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για πλήρη νομική τακτοποίηση και οριστικοποίηση της δωρεάς. Ανακήρυξη του κ. Ιωάννη Ντερτιλή ως μεγάλου ευεργέτη του Συλλόγου, καθώς διοργάνωση συναφούς τιμητικής εκδήλωσης.

Παρακαλούμε για την παρουσία όλων των μελών στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε από κοινού για τα προαναφερόμενα θέματα.

1/2/2015
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Σπυρίδων Κατσιουλέρης
Ο Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Μούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.