HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος κόσμου και φορείς στην κηδεία του Ανδρέα Λαζουρά

Πλήθος κόσμου παρά τον χιονιά παραβρέθηκαν στην εξοδιο ακολουθία του Ανδρέα Λαζουρά, πατέρα του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά...



Πλήθος κόσμου παρά τον χιονιά παραβρέθηκαν στην εξοδιο ακολουθία του Ανδρέα Λαζουρά, πατέρα του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, που έφυγε χθες από τη ζωή από ανακοπή σε ηλικία 88 ετών.
Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Βλασία την εξόδιο ακολουθία έψαλε ο Ηγούμενος της ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας π. Ευσέβιος. Επικήδειο εκφώνησαν, ο Ηγούμενος της ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας π. Ευσέβιος και ο βοηθός του Δημάρχου κ. Νικόλαος Μαγκαφάς.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαιου π.Ιερώνυμος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην υπουργός Νάσος Αλευράς, ο πρώην Υπουργός και πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος, ο πρώην βουλευτής, Νομάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων Δημήτριος Κοντογιάννης,  ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, οι πρώην Δήμαρχοι Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Φώτης Δημακόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Λεωνίδας Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Σκακιστικού Καλαβρύτων Νικόλαος Ραζής, ο αντισήμαρχος Καρράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Τζόβολος, Βαρβιτσιώτης, Βασιλόπουλος, Σφαραγκούλιας, Δουκλιάς, Παπoυτσή, Παπαδάτου, Αρμπής, ο ιατρός κ. Μπίρμπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας κ. Μαντάς,   εκπρόσωποι συλλόγων, τοπικών φορέων, δημοτικοί υπάλληλοι και πλήθος κόσμου.
Επικείδιο εκφώνησε ο Ηγούμενος της ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας π. Ευσέβιος και ο βοηθλος του Δημάρχου κ. Νικόλαος Μαγκαφάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.