HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πολύ κέφι η εκδήλωση Κερτεζιτών Αθήνας - Αδελφοποίηση με τον Άνω Αλισσό

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου Κερτεζιτών Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου με με μεγάλη επιτυχία κα...



Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου Κερτεζιτών Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου με με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε και η αδελφοποίηση τoy συλλόγου Κερτεζιτών με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αλισσού.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κωνσταντακόπουλος ευχήθηκε στα μέλη αλλά και στους καλεσμένους από τη δυτική Αχαΐα, υγεία και πλούσια δράση του Συλλόγου. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αλισσού Ευγενία Πετροπούλου, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη στιγμή για τον Σύλλογο η αδελφοποίηση με τον Σύλλογο Κερτεζιτών και ευχήθηκε καλή κοινή πορεία. «Παρών» στην εκδήλωση και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού Δημήτρης Μπαρμπούνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.