Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δέσμευση της Περιφέρειας ότι σύντομα ξεκινούν τα έργα της "111"

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Σoποτινών παραβρέθηκε η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διονυσία Μαρά...


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Σoποτινών παραβρέθηκε η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διονυσία Μαράτου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα. Στον χαιρετισμό της μετέφερε μήνυμα του Περιφερειάρχη, πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα στην Πατρών - Τρίπολης, της πολύπαθης "111". 
Σε σχετική ερώτηση του kalavrytanews.com και του Νίκο Κυριαζή εξήγησε ότι εχουν εγκριθεί (όπως γνωρίζουμε και όπως έχουμε γραψει) 4 εκατομμύρια για τα έργα της "111". Η μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών οφείλετε σε αλλαγή του νόμου με αποτέλεσμα τα χρήματα να μην είναι ακόμα διαθέσιμα. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να  ξεπεραστεί το γραφειοκρατικό πρόβλημα και αμέσως θα ξεκινήσουν τα έργα. 
Αναμένουμε και παρακολουθούμε το θέμα που είναι ζωτικής σημασίας για πολλά από τα χωριά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.