Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Σύλλογος Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών έκοψε την πίτα του (φωτο)

Σε εορταστικό κλίμα και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την  κοπή της πίτας του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών ...


Σε εορταστικό κλίμα και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την  κοπή της πίτας του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών ''Άγιος Ιωάννης Θεολόγος'' στο ΚΥΒΕ Περιστερίου την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τελετή για την κοπή πίτας ήταν σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου με παρόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τους συμπατριώτες μας, παλιούς και νέους φίλους που υποστηρίζουν ενεργά το έργο του.
Την πίτα ευλόγησε όπως κάθε χρόνο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεοδώρητος Ανδριόπουλος και μεταξύ πολλών άλλων το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα, ο Δημ. Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης ''Ενεργοί Πολίτες'' Φώτης Κουγιουμτζής, ο Δημ. Σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος, ο τ. Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Γιώργος Κοσμάς και η υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Περιστερίου Άννα Λουλακάκη. 
Στο τέλος ακολούθησε πλούσιος μπουφές τον οποίο όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επιμελήθηκαν οι κυρίες - μέλη του Συλλόγου.
φωτό για το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS"
Αντώνης Δεονάς δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.