HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το πρωτότυπο προεκλογικό σποτ του Ιάσονα Φωτήλα

Με δύο ενδιαφέρουσες κινήσεις συνέχισε την Τρίτη την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι», Ιάσονας Φωτήλας : Με...

Με δύο ενδιαφέρουσες κινήσεις συνέχισε την Τρίτη την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι», Ιάσονας Φωτήλας: Με μία συγκέντρωση φίλων και ένα πρωτότυπο προεκλογικό σποτ.
Στις 7.00 το βράδυ διοργάνωσε συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων στο «Τσουμπλέκι» της Πλατείας Γεωργίου, όπου και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το πολυάριθμο κοινό, να παρουσιάσει τις θέσεις του και να προβάλλει την υποψηφιότητά του.
Την ίδια ώρα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ένα φρέσκο τηλεοπτικό σποτ, με πρωτότυπη ματιά που θα συζητηθεί. Το εμπνεύστηκε και σκηνοθέτησε ο Σπύρος Ματθαιόπουλος (με τη γνωστή ποιότητα και αισθητική που διακρίνει τη δουλειά του) και έχει τον ερασιτέχνη ηθοποιό Τζίμη Πολίτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Απολαύστε το:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.