HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιοδεία Ηρ. Ρούπας στην Αν. Αιγιάλεια

Στην περιοχή τής Αιγιαλείας, περιόδευσε, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας ,  μαζί με τον νεαρό υποψήφιο Χρήστο Γραμμένο,...

Στην περιοχή τής Αιγιαλείας, περιόδευσε, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας,  μαζί με τον νεαρό υποψήφιο Χρήστο Γραμμένο, συγκεκριμένα στην Ελίκη, τον Ριζόμυλο, τον Ελαιώνα, τη Ροδιά και το Διακοπτό. Συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και φορείς και, μεταξύ των άλλων, δήλωσε: «Οι περιοχές τής ανατολικής Αχαΐας, όπως το θαλάσσιο μέτωπο τής Αιγιαλείας, έχουν πολλές δυνατότητες, που χρειάζεται ν’ αναδειχθούν με συγκεκριμένες δράσεις και συνεργασίες. Πρόκειται για έναν τόπο που κατοικείται για χιλιετίες και επιβάλλεται να προβληθούν τόσο οι φυσικές του ομορφιές, όσο και οι αρχαιολογικοί χώροι και οι πολιτιστικές δράσεις του. Ας αφήσουμε πίσω μας κάθε δοκιμασμένη και ξεπερασμένη πρακτική και ας προσανατολιστούμε σε νέες ιδέες και νέα πρότυπα, που θα προσελκύσουν τουρίστες και θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή. Θέσεις και προτάσεις υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.