HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νταβλούρος: «Η πόρτα του γραφείου μου πάντα ανοιχτή»

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή Αχαϊας της Ν.Δ. Θανάση Νταβλούρο, εκπαιδευτικοί της Αχαϊας, σε συγκέντρωση το μεσημέρι...

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή Αχαϊας της Ν.Δ. Θανάση Νταβλούρο, εκπαιδευτικοί της Αχαϊας, σε συγκέντρωση το μεσημέρι της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ»
«Διόμιση χρόνια τώρα, ως ο βουλευτής ήμουν δίπλα σας, αρωγός στις προσπάθειές σας και στα δίκαια αιτήματά σας. Με ερωτήσεις στη Βουλή ανέδειξα σοβαρά προβλήματα που σας απασχολούν. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν και είναι πάντα ανοιχτή για εσάς», τόνισε ο Αχαιός πολιτικός.
Ο κ. Νταβλούρος κατά την ομιλία του στους εκπαιδευτικούς που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, έθιξε καυτά ζητήματα που απασχολούν τους ίδιους αλλά και γενικότερα την Παιδεία, όπως το μισθολογικό, την αξιολόγηση κ.α.
Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο κ. Νταβλούρος, τόνισε ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να αξιολογείται για το εκπαιδευτικό έργο του με παιδαγωγικά κριτήρια και όχι ως διοικητικός υπάλληλος του Δημοσίου, ενώ μίλησε και για τη δημιουργία ειδικού μισθολογίου για τους εκπαιδευτικούς.
«Στηρίζω το αίτημα, γιατί δίνει λύση και στα προβλήματα υποστελέχωσης των σχολείων της περιφέρειας. Κάθε Σεπτέμβριο τρέχουμε να καλύψουμε τα κενά. Γιατί είναι δύσκολο για ένα εκπαιδευτικό, με ένα πενιχρό μισθό, να καλύψει τα έξοδα διαβίωσης και το κόστος ζωής, μακριά από το σπίτι του», τόνισε ο κ. Νταβλούρος, δεσμευόμενος ότι θα συνεχίσει να αναδεικνύει μικρά και μεγάλα προβλήματα.
ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ
To απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Νταβλούρος περιόδευσε στη Δυτική Αχαϊα. Σε ομιλίες του, επικεντρώθηκε σε αγροτικά ζητήματα και ειδικότερα για τα θέματα όπου ο ίδιος έχει κάνει σοβαρές και επιτυχημένες παρεμβάσεις, όπως το φορολογικό και η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η ρύθμιση των κόκκινων δανείων, η ρύθμιση των 100 δόσεων, η συνταξιοδότηση στα 62 κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.