HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φίλια Καλαβρύτων - Με λαμπρότητα η εορτή του Αγ. Αθανασίου (φωτό)

Με λαμπρότητα και ικανοποιητική προσέλευση προσκυνητών γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασί...


Με λαμπρότητα και ικανοποιητική προσέλευση προσκυνητών γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Φιλίων Καλαβρύτων. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Ηγούμενος της Αγίας Λαύρας πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ευσέβιος και οι Ιερείς π. Αθανάσιος Αναστασόπουλος, π. Ασημάκης Κατσιαμέτης, π. Δημήτριος Σταθακόπουλος και π. Δημήτριος Κωστόπουλος. Παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Κώστας Σπηλιόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήριος Δουκλιάς.
Στη συνέχεια στο Πνευματικό Κέντρο Φιλίων ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φιλίων κ. Πέτρος Χαντζής και ο Πρόεδρος της Αδελφότητος Φιλιωτών Καλαβρυτινών "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ"  έκοψαν την πίτα του χωριού για το νέο έτος 2015. Η πίτα ιερολογήθηκε από τους Ιερείς π. Αθανάσιο Αναστασόπουλο και π. Δημήτριο Κωστόπουλο. Παραβρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κα Χαρά Γεωργακοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.