HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοσμοσυρροή στη συγκέντρωση του Γιάννη Λαϊνιώτη στην Πάτρα

«Βούλιαξε» το ξενοδοχείο «Αστέρας» από την πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, του υποψήφιου βουλευτ...

«Βούλιαξε» το ξενοδοχείο «Αστέρας» από την πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Γιάννη Λαϊνιώτη, το απόγευμα της Δευτέρας.

Τον Αχαιό πολιτευτή, προλόγισαν ο Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Αβραάμ Ζεληλίδης και ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Γιώργος Κακαρελίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη συνεπή δράση του Γιάννη Λαϊνιώτη και την πολύχρονη αγωνιστική του παρουσία.
Ιδιαίτερα τονίστηκε ανάμεσα στα άλλα, η αταλάντευτη στάση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας, απέναντι στο μνημόνιο και η αδιαπραγμάτευτη ρητορική του, υπέρ των εθνικών θεμάτων, της Ορθοδοξίας και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, εδώ και πολλά χρόνια.
Η εκδήλωση περιελάμβανε και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του Γιάννη Λαϊνιώτη, αφού προηγουμένως τελέστηκε αγιασμός από τον ιερέα του Ι.Ν Ευαγγελίστριας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να σταλεί ένα εύληπτο μήνυμα, για την άρρηκτη σχέση της Ορθοδοξίας με την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ο Γιάννης Λαϊνιώτης, ανεβαίνοντας στο βήμα, είπε εμφανώς συγκινημένος:
«Με την αποψινή καταλυτική παρουσία σας, ήδη, ψηφίσατε από τώρα!
Ψηφίσατε «Ανεξάρτητους Έλληνες» και Γιάννη Λαϊνιώτη! Αλήθεια, το άλλο θα μπορούσε να κανείς στη θέση μου, βλέποντας τη συγκινητική ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μου;
Και ειλικρινά, δεν το κρύβω, θεωρώ πως η αποψινή παρουσία σας αποτελεί για μένα, μια πρώτη δικαίωση του τίμιου και ειλικρινούς αγώνα που δίνω από τη πρώτη στιγμή, στο πλευρό του αρχηγού μας Πάνου Καμμένου, για την απαλλαγή της χώρας μας από τον μνημονιακό ζυγό!
Ξέρετε καλά, ότι εγώ δεν ψήφισα μνημόνια, ούτε αλλάζω κόμματα σαν τα πουκάμισα! Είμαι από την αρχή δίπλα στον Πάνο Καμμένο και τώρα όλοι μαζί, μπαίνουμε στη Βουλή, για την ανατροπή!
Θα τα καταφέρουμε, είναι σίγουρο!»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.