HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι ξένοι τιμούν και οι Δημοτικές μας αρχές αποκαθηλώνουν....

Με αφορμή την απόφαση της Δημοτικής αρχής του Σικάγο των Η.Π.Α. για να μετονομάσει κεντρική διασταύρωση της πόλης του σε " Spyropou...

Με αφορμή την απόφαση της Δημοτικής αρχής του Σικάγο των Η.Π.Α. για να μετονομάσει κεντρική διασταύρωση της πόλης του σε "Spyropoulos Ted" στην μνήμη του Θεόδωρου Σπυρόπουλου όπως δημοσίευσε το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" (διαβάστε εδώ), ο συμπατριώτης μας, επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ Γιώργος Αλεξ. Παπαδημητρόπουλος σχολίασε:
 
"Η εξαιρετική ενεργεία της δημοτικής αρχής του Σικάγο είναι αφιερωμένη στον πρώην Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο για την αποκαθήλωση της πινακίδας των "Ομογενών Αμερικής" σε κεντρικό δρόμο των Καλαβρύτων και στον νυν Δήμαρχο κ. Λαζουρά για την μη αποκατάσταση της. Οι ξένοι ξέρουν να τιμούν τους ομογενείς μας και μεις οι Έλληνες αποκαθηλώνουμε τις τιμητικές γι αυτούς πινακίδες. Ντροπή και καταισχύνη απ όλους εμάς έναντι των ομογενών συμπατριωτών μας για την απρέπεια των τοπικών δημοτικών αρχών. 
Αντ/γος ε.α. Γιώργος Αλεξ. Παπαδημητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.