HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κεντρική διασταύρωση στο Σικάγο μετονομάστηκε σε Θ. Σπυρόπουλος

Με απόφαση που πήρε η δημοτική αρχή του Σικάγο κατόπιν προτάσεως του Αντιδημάρχου Σικάγο κ. Walter Burnett Jr, κεντρική διασταύρω...



Με απόφαση που πήρε η δημοτική αρχή του Σικάγο κατόπιν προτάσεως του Αντιδημάρχου Σικάγο κ. Walter Burnett Jr, κεντρική διασταύρωση του Σικάγο μετονομάστηκε σε Spyropoulos Ted στην μνήμη του Συντονιστή του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού στις ΗΠΑ, Θεόδωρου Σπυρόπουλου, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα τιμήσει η πόλη του Σικάγου, δίνοντας το όνομά του σε μια διασταύρωση που συνδέεται άμεσα με τον ελληνισμό της περιοχής.
Πρόκειται για την συμβολή των οδών S.Halsted και W.Adams, η οποία βρίσκεται στην «καρδιά» της ελληνικής παροικίας του Σικάγο, κοντά σε ελληνικές επιχειρήσεις και τους ομογενείς που διαμένουν στην Αμερικανική πόλη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 11 το πρωί, παρουσία της κόρης του Μαριάννα της συζύγου του Έρικας, μελών της ελληνικής κοινότητας και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Σικάγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.