HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καταγγελία Κατσικόπουλου για τον δρόμο στην κοινότητα Κανδάλου

Επιστολή - καταγγελία προς τον Ελεγκτή Νομιμότητας απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Δημ...


Επιστολή - καταγγελία προς τον Ελεγκτή Νομιμότητας απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Εφετών Πάτρας αλλά και προς γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών σχετικά με την προχθεσινή απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου για την ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου στην Τ.Κ. Κανδάλου Καλαβρύτων.
όπως καταγγέλλει ο κ. Κατσικόπουλος το θέμα αυτό ψηφίστηκε στην επιτροπή αφού διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς οτι το έργο δεν έχει εκτελεστεί. Την επόμενη ημέρα, 1/11/14, όπως καταγγέλλει ο κ. Κατσικόπουλος επισκέφθηκε το τοπικό διαμέρισμα και διαπίστωσε οτι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει κατασκευασθεί. (σχετικές φωτογραφίες)

Η Καταγγελία Κατσικόπουλου που συνυπογράφει το μέλος της οικονομικής επιτροπής κ. Ιωάννης Φιλιππόπουλος, έχει ως εξής: 
Κε Γενικέ
Σας αναφέρω τα παρακάτω ως Ελεγκτή Νομιμότητας των αποφάσεων των ΟΤΑ Α βαθμού και ζητώ να ελέγξετε την νομιμότητα απόφασης που ελήφθη στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, στη συνεδρίαση της 31/10/14, είτε αυτεπάγγελτα, είτε όταν αποσταλεί σε εσάς απο το Δήμο Καλαβρύτων.
Συγκεκριμένα: Την 31/10/14 κατά τη συνεδρίαση της ως άνω επιτροπής, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γεώργιος Λαζουράς, και στο υπ αριθ 5 της ημερησίας διάταξης θέμα (την οποια και σας επισυναπτω), ανεφερετο το εξης: "5) Περι ανάθεσης του εργου: "Καθαριότητα και ασφαλτοστρωση δημοτικών δρόμων Τ.Κ Κανδάλου".
Μέτα την εισηγηση απο πλευρας Δημάρχου, ερωτησαμε τοσον εγω οσο και το ετερο μελος της αντιπολιτευσης κος Ιωαννης Φιλιπποπουλος, εαν το εργο εχει κατασκευασθει. Η απάντηση του κου Δημάρχου ηταν οτι εχουν γινει οι εργασιες καθαρισμου. Επιμείναμε και επιπλέον ερωτησαμε ποιος συγκεκριμένα ειναι αυτος ο δρόμος. 
Σύμφωνα με την εισηγηση ο δρόμος ειναι "απο θέση οικίας κληρονόμων Φιλίππου Αναστοπουλου προς θεση "Καταράχι". Εν συνεχεία ο κος Δημαρχος για περισσότερες εξηγήσεις τηλεφώνησε τον κο προεδρο της τοπικης κοινότητας, ο οποιος του ανέφερε οτι ειναι ο δρόμος που οδηγει προς την εκκλησία των Ταξιαρχών.
Κατόπιν τούτων και μετα τις διαβεβαιωσεις του κου Δημαρχου και του διευθυντή Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ο οποίος παρίστατο, ψηφίστηκε ομόφωνα το θέμα.
Την επόμενη 1/11/14 μετεβην στο τοπικό διαμέρισμα και διαπίστωσα οτι ο συγκεκριμενος δρόμος έχει κατασκευασθεί!!!!!!
Σας επισυνάπτω και φωτογραφικό υλικό καθώς επίσης και την τεχνική έκθεση του εν λόγω έργου.
Κατόπιν τουτων κε Γενικε
Και επειδη θεωρούμε οτι η εισηγηση ηταν ψευδής, παραπειστική και παραπλανητικη, σας καλουμε ως ελεγκτη νομιμότητας να πράξετε τα δεοντακαι να μας ενημερωσετε σχετικα.
Τα μελή της οικονομικός επιτροπής του Δήμου Καλαβρυτων
Κατσικοπουλος Δημήτριος
Φιλιππόπουλος Ιωάννης
Κοινοποιηση:1) ΥΠΕΣ Γραφείο Υπουργου
2) Εισαγγελέα Εφετων Πατρας
Επισυναπτομενα: 1) Ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης
2)Τεχνική έκθεση
3) Φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.