HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη Ιερέων Ι.Μ.Καλαβρύτων στο Αγ.Δημητρίο Μπραχαμίου Αττικής

Την Δευτέρα 17η Νοεμβρίου 2014, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αμβροσίου, κλιμάκιο Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μα...

Την Δευτέρα 17η Νοεμβρίου 2014, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αμβροσίου, κλιμάκιο Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας μετέβη στην Αθήνα, όπου επεσκέφθη τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μπραχαμίου του ομωνύμου Δήμου της Αττικής, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πολύπλευρο και πολυσχιδές ενοριακό έργο που επιτελείται σε λειτουργικό , ποιμαντικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό και νεανικό επίπεδο για πολλά χρόνια τώρα.
Τους Ιερείς μας καλωσόρισε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Ματθαίος Χάλαρης με τους συνεφημερίους του π. Γεώργιο και π. Ευάγγελο, καθώς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.
Αφού ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του Ιερού Ναού και των δραστηριοτήτων του, οι Ιερείς μας εξέφρασαν τον θαυμασμό και τον εντυπωσιασμό τους για το τεράστιο έργο που επιτελείται στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου, ευχήθηκαν στους Πατέρες του Ιερού Ναού καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον τόσο σημαντικό αγώνα που διεξάγουν καθημερινά.
Οι Πατέρες και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού ευχαρίστησαν τους Ιερείς μας για την επίσκεψή τους και τους προσέφεραν ένα αναμνηστικό δώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.