HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Νέα από το Καρνέσι

ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ:«ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ» Ἄρχισε ψύχρα. Τὸ γύρισε ὁ καιρὸς σὲ ἀναχώρηση. Ἡ πρώτη μέρα τοῦ Σεπτέμβρη ξοδεύτηκε σὲ κάπ...

ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ:«ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ»
Ἄρχισε ψύχρα.
Τὸ γύρισε ὁ καιρὸς σὲ ἀναχώρηση.
Ἡ πρώτη μέρα τοῦ Σεπτέμβρη
ξοδεύτηκε σὲ κάποια ὑδρορροή.
Ὡς χθὲς ἀκόμα ὅλα ἔρχονταν.
Ζέστες, ἡ διάθεση γιὰ φῶς,
λόγια, πουλιά,
πλαστογραφία ζωῆς.
Φεύγουν τὰ πουλιά, ἀκολουθοῦν τὰ λόγια
ἡ μία ἐρήμωση τραβάει πίσω τῆς τὴν ἄλλη
μὲ λύπη αὐτοδίδακτη.
Το φθινόπωρο έκανε ήδη αισθητή την παρουσία του αναγκάζοντάς μας να αποχαιρετήσουμε γρήγορα το καλοκαίρι. Ευτυχώς, οι πρώτες φθινοπωρινές ημέρες, μας χάρισαν και τις πρώτες μας επιτυχίες: Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα κορίτσια μας, μας Βαλια Τσιαμαντα και Αγγελική Γεωργακοπούλου που πέρασαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης) και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (Τμήμα Φυσικής) αντίστοιχα.
Όσον αφορά τα έργα στο χωριό μας, αξίζει να αναφερθεί η προσπάθεια καλλωπισμού στην πλατεία του Καρνεσίου μετά από δωρεά που αφορά την εκκλησία στο κέντρο του χωριού. Η δωρεά έγινε από χωριανό μας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του ενώ την διαχείριση του ποσού ανέλαβε το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

Όσον αφορά τον καλλωπισμό αυτό καθέ αυτό, έγινε προσπάθεια να τονιστούν οι πέτρες στο όμορφο καμπαναριό αλλά και στον περίβολο της εκκλησίας και της πλατείας
Επιπρόσθετα, το ΔΣ του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχηθεί καλή θητεία στο νέο αντιδήμαρχο Κλειτορίας Βασίλη Καρρά ενώ ευχόμαστε από καρδιάς να έχουμε μαζί του αγαστή και αρμονική συνεργασία. 
Ελπίζουμε ο νέος αντιδήμαρχος να φανεί αντάξιος του αξιώματός του σε αντίθεση με την προκάτοχό του Χαρά Γεωργακοπούλου που τόσες αναποδιές έβαλε στο Σύλλογό μας εμφανώς και απροκάλυπτα.

Κοινωνικά:
  • Στις 30 Αυγούστου, η Κατερίνα Κουρούτη και ο Γιώργος Παπαλυμπέρης έφεραν στον κόσμο ένα όμορφο αγοράκι και ο Σύλλογός μας τους εύχεται να τους ζήσει!
  • Δυστυχώς, τον μήνα αυτό έφυγαν από τη ζωή και δύο συγχωριανοί μας: η Μαρία Κωνσταντοπούλου, σύζυγος του Αντρέα Κωνσταντόπουλου και ο Γιώργος Κωστόπουλος. Το Δ. Σ του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θανόντων.
Το Δ. Σ του Συλλόγου των 
Απανταχού Καρνεσιωτών - Ανω Κλειτοριών 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.