HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΩΣ ΕΔΩ - ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Τα συνεχιζόμενα περιστατικά, όπως το σημερινό με τον τραυματισμό του μαθητή και την έλλειψη διακομιδής ( διαβάστε εδώ ) και η π...




Τα συνεχιζόμενα περιστατικά, όπως το σημερινό με τον τραυματισμό του μαθητή και την έλλειψη διακομιδής (διαβάστε εδώ) και η προκλητική αδιαφορία του Υπουργείου να δώσει λύση έχει φτάσει σε επικίνδυνα σημεία.
Πριν να θρηνήσουμε θύματα, ας δοθεί λύση έστω με μια εγκύκλιο του υπουργείου με την οποία θα απεγκλωβίζει τις άγονες και ορεινές περιοχές από την υποχρέωση να υπάρχουν δυο άτομα πλήρωμα σε κάθε ασθενοφόρο. Να θυμίσουμε για άλλη μια φορά οτι αιιτία του προβλήματος είναι ότι οι οδηγοί των ασθενοφόρων από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων μετατέθηκαν στο ΕΚΑΒ και με βάση τα όσα ισχύουν για τους διασώστες του ΕΚΑΒ αντί να είναι σε κάθε όχημα ένας είναι δυο εργαζόμενοι. Έτσι οι μισές βάρδιες μένουν ακάλυπτες με τους ίδιους οδηγούς και για 11 μερες τον μήνα να μην υπάρχει ασθενοφόρο.
...Και για να μην ξεχνιόμαστε (όπως είχαμε γραψει την 1η Αυγούστου)  έρχεται η 6η Υ.ΠΕ., ρουσφετολογικά, να μετακινήσει έναν οδηγό (τον κ. Β.), -από τους πέντε που υπηρετούν- από το Κ.Υ. Κλειτορίας στα..... γραφεία της διοίκηση της αφήνοντας και την Κλειτορία με σοβαρές ελλείψεις αφού ούτε εκεί πλέον βγαίνουν οι βάρδιες.
ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΆ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.