HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συλλυπητήριο μήνυμα για Θ. Σπυρόπουλο από Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας

Αγαπητές μας Έρικα και Μαριάννα, Σας εκφράζουμε τη συμπάθειά μας, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια, για την απώλεια του πολυαγαπη...

Αγαπητές μας Έρικα και Μαριάννα,
Σας εκφράζουμε τη συμπάθειά μας, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια, για την απώλεια του πολυαγαπημένου σας συζύγου και πατέρα και συμμετέχουμε ειλικρινά στο βαρύτατο πένθος σας.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, αισθανόμαστε πραγματικά την ανάγκη να ενώσουμε την πατριωτική φωνή μας, μ’ αυτήν του υπoλοίπου Καλαβρυτινού κόσμου και ολόψυχα να σας συμπαρασταθούμε, τιμώντας την κορυφαία προσωπικότητά του, το ήθος του, τη λεβεντιά του, τη διαχρονική και ανιδιοτελή προσφορά του, καθώς και τους δυναμικούς και ατελείωτους αγώνες του για την πρόοδο και το καλό της ομογένειας, της πατρίδας μας και του ιστορικού τόπου μας, τα Καλάβρυτα.
Η ηγετική και χαρισματική φυσιογνωμία του σπουδαίου και ανήσυχου αυτού Έλληνα, το πολύπλευρο και ανεκτίμητο έργο του, το ακατάλυτο πάθος του για συλλογική δράση και προώθηση των εθνικών συμφερόντων, καθώς και οι ιδέες του, οι προτροπές, τα οράματά του και οι πράξεις του, ευχόμαστε να εμπνέουν και να παρακινούν όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους μας να ακολουθήσουμε το φωτεινό παράδειγμά του.
Είμαστε τυχεροί όσοι τoν γνωρίσαμε, συνεργαστήκαμε και συνδεθήκαμε μαζί του, με ισχυρούς δεσμούς φιλίας, που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ στη ζωή μας.
Ο πανάγαθος Θεός να αναπαύει την ψυχή του και να διατηρεί τη μνήμη του αιώνια.
Σωτήρης Ι. Τσενές
Πρόεδρος Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.