HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παράδειγμα προς μίμηση τα παιδιά από το Κρυονέρι Καλαβρύτων

Μια αξιέπαινη κίνηση έκαναν πέντε παιδιά από το Κρυονέρι Καλαβρύτων τα οποία έφτιαξαν χειροτεχνίες και τις διέθεσαν με σκοπό να συγκεντρωθο...


Μια αξιέπαινη κίνηση έκαναν πέντε παιδιά από το Κρυονέρι Καλαβρύτων τα οποία έφτιαξαν χειροτεχνίες και τις διέθεσαν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα στο γηροκομείο Καλαβρύτων.
Οι μικροί μαθητές συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στο γηροκομείο 135 €. Το Ίδρυμα ευχαριστεί θερμά τα παιδιά και τον κύριο Θεοδόσιο Θεολόγου, για αυτήν την πραγματικά αξιέπαινη κίνησή τους 
Τα ονόματα των παιδιών που συμμετείχαν είναι : Αλέξανδρος Θεολόγου(το γένος Σιλαϊδή), Δημήτρης Κερατιώτης(το γένος Σιλαϊδή), Θεοφανία Γκιολέ (το γένος Μανίκα), Ελπίδα Ροδοπούλου, Ναυσικά Θεοδώρου (το γένος Ροδοπούλου).
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στους γονείς και στους δασκάλους τους και μακάρι να γίνουν παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους γιατί το στολίδι των Καλαβρύτων που λέγετε "Καλλιμανοπούλειο" μας έχει όλους ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.