HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

“ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΑΚΙ” στα Καλάβρυτα!!!

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) , Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δρ...


Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, σε Συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαβρύτων και υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, πραγματοποιεί στο Γήπεδο Καλαβρύτων, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.30, μοναδική εκδήλωση “ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΑΚΙ”: σε ειδική ευμεγέθη (4 μέτρα Χ 4 μέτρα) πλαστική σκακιέρα, η Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο ζατρίκιο πολυπρωταθλήτρια Άννα Μαρία Μπότσαρη, θα αντιμετωπίσει επιλεγμένη ομάδα από νεαρούς και νέους σκακιστές του ΣΕΠΟΚΕ. "Πιόνια", θα αποτελέσουν μαθήτριες και μαθητές ντυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες.
Κατά την διάρκειά της, θα τιμηθούν συνταξιούχοι καθηγητές (αλφαβητικά: Θεοδόσης Παναγόπουλος – Χρήστος Φωτεινόπουλος – Θεόδωρος Χαλμούκης) που εμπράκτως έχουν βοηθήσει όχι μόνον το Ζατρίκιο, αλλά και τον Πολιτισμό γενικότερα.
Μαθητές και κόσμος, αναμένεται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Η παρακολούθηση και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη (δωρεάν).


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.