HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσικόπουλος: Την μαθητική Εστία προτείνει για συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος, προτεί...

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος, προτείνει την αίθουσα εκδηλώσεων της Μαθητικός Εστίας Καλαβρυτων για την διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων που όπως αναφέρει στην επιστολή του θα θα καλύπτει τις ανάγκες του δημοτικού μας συμβουλιου, και θα δίδεται η δυνατότητα σε περισσοτερους συνδημότες μας να παρακολουθουν αξιοπρεπώς τις συνεδριάσεις του ανωτάτου βουλευομενου οργάνου του δημου μας, 
Η Επιστολή
Κε προεδρε

Απο την πρώτη μερα λειτουργίας του δημοτικού συμβουλιου φάνηκε οτι η αιθουσα ειναι εντελώς ακατάλληλη και μη λειτουργική για να καλυψει τις αναγκες λειτουργιας ενος συγχρονου δημοτικου συμβουλιου.
Σε εναν Καλλικρατικο Δημο με τοσα δημοτικά διαμερίσματα, 66 τον αριθμο, τα καθίσματα δεν επαρκούν στοιχειωδώς ουτε για τους προέδρους των τοπικων κοινοτήτων και συμβουλων. Ποσο μαλλον για το κοινο που προφανώς επιδεικνύει ενδιαφερον να παρακολουθει και να παρεμβαίνει στα συμβουλια.
Κε προεδρε πιστευουμε οτι η αναζητηση νεας αίθουσας που θα καλύπτει τις ανάγκες του δημοτικου μας συμβουλιου, και θα δίδεται η δυνατότητα σε περισσοτερους συνδημότες μας να παρακολουθουν αξιοπρεπώς τις συνεδριάσεις του ανωτάτου βουλευομενου οργανου του δημου μας, ειναι επιτακτική και επιβεβλημένη.
Ως τετοια αίθουσα προτείνουμε την αίθουσα εκδηλώσεων της Μαθητικός Εστίας Καλαβρυτων. Βεβαιοι για τις καλές προθέσεις σας και επειδη πιστεύουμε οτι θέλετε να συνδέσετε το όνομα σας με την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου αναμένουμε τις απαντήσεις σας προς θετική κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.