HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΚΑΔΙΑ: Και πολιτικό το αεροδρόμιο της Τρίπολης με υπογραφή ΚΥΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα υπογράψουν, αύ...

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα υπογράψουν, αύριο Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 09:30, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κοινή απόφαση για τη λειτουργία του αεροδρομίου Τριπόλεως ως αεροδρομίου κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας.
«Βραχυπρόθεσμος στόχος μας είναι την Άνοιξη το αεροδρόμιο της Τρίπολης να είναι απόλυτα λειτουργικό σε πτητικό επίπεδο, ώστε μετά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να μεταβιβαστεί στην Περιφέρεια για την αξιοποίησή του» είχε δηλώσει τον Αυγουστο ο κ. Υπουργός και είχε τονίσει ότι η λειτουργία του θα είναι συμπληρωματική με το διεθνή αερολιμένα της Καλαμάτας το οποίο αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται. Ο κ. Χρυσοχοΐδης υιοθέτησε την πρόταση της Περιφέρειας για το μοντέλο επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, και για τον Ανατολικό παραλιακό άξονα της Πελοποννήσου, τον οποίο χαρακτήρισε έργο πνοής για την Πελοπόννησο, τον έθεσε στις προτεραιότητες του Υπουργείου, ώστε να γίνει μια αρχική αναγνωριστική μελέτη για το μοντέλο υλοποίησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.