HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσικόπουλος σε Λαζουρά: Να συζητηθούν τα Ελληνογερμανικά θέματα στο Δ.Σ.

Επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κατσικόπουλος προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρα σχετικά με την απαίτ...


Επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κατσικόπουλος προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρα σχετικά με την απαίτηση του "Ελληνογερμανικου Συμβουλίου" που ζητά την οποία καταγραφή όλων των στοιχεία των Δήμων και των περιφερειών της χώρας (διαβάστε ΕΔΩ)
Η Επιστολή έχει ως εξής:

Κε Δήμαρχε
Μετά την αποστολή της επιστολής του "Ελληνογερμανικου Συμβουλίου" στους νεοεκλεγέντες Περιφερειάρχες και Δημάρχους της χώρας, με την οποία ζητούν στοιχεία των Δήμων και των περιφερειών με τρόπο προκλητικό, αυθάδη και ηγεμονικό, παρακαλούμε οπως το θέμα αυτό αποτελέσει θέμα ημερησίας διάταξης του δημοτικού μας συμβουλιου αμέσως μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων της εκλογής του προεδρείου.
Η παράταξη μας ειναι αντίθετη με αυτή τη λογική που θέλει τους ΟΤΑ α
και β βαθμού ελεγχόμενους και "ανακρινόμενους" απο τη Γερμανική κυβερνηση. Το θέμα πρέπει να συζητηθεί διεξοδικά και να εκδοθεί ψήφισμα.
Η γερμανική κυβέρνηση δεν νομιμοποιειται να ζήτα στοιχειά οπως:
πόσους εκπολιτιστικούς συλλόγους εχετε, με ποιες πόλεις του εξωτερικού
εχετε αδελφοποιηθει, πως διαχειρίζεστε τα απορρίμματα σας, πόσοι υπάλληλοι σας ομιλούν την Γερμανική γλώσσα, πόσους κάτοικους έχει ο δήμος σας και πλήθος άλλων ερωτήσεων που εμπεριεχονται στο κατάπτυστο ερωτηματολογιο.
Τέλος ερωτάται κανείς: υπάρχει υπουργείο εσωτερικών η καταργήθηκε;
Επειδή το ζήτημα ειναι εξόχως σημαντικό καλείσθε κε Δήμαρχε να θέσετε
το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να ακουσθούν όλες οι απόψεις και να τοποθετηθειτε επ αυτού. Η παράταξη μας ούτε υιοθετεί ούτε αποδέχεται παρόμοιες πρακτικές που υποκρύπτουν πολλά σε βάρος μας και κυρίως την διαχείριση των απορριμάτων και των υδάτων στη χώρα μας.
Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αμυνθεί και να προασπίσει τα συμφέροντα μας
Δημοκρατική Ενότητα Καλάβρυτων
Ο επικεφαλης της παραταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.