HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ομαδικές Αγωγές Γονέων κατά Περιφέρειας για την μεταφορά των μαθητών

Δίχως τέλος η ταλαιπωρία μαθητών και γονιών απο χωριά των Καλαβρύτων αφού πέρασε ένας σχεδόν μήνας και λύση στην μεταφορά των μαθητών ...


Δίχως τέλος η ταλαιπωρία μαθητών και γονιών απο χωριά των Καλαβρύτων αφού πέρασε ένας σχεδόν μήνας και λύση στην μεταφορά των μαθητών δεν έχει δοθεί. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, γονείς από το σχολείο Τριποτάμων έχουν έρθει σε συνεννόηση και την Δευτέρα καταθέτουν ομαδικές αγωγές κατά του Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη και παντός υπευθύνου με την οποία ζητούν αποζημιώσεις για τα έξοδα μετακίνησης, τις χαμένες εργατοώρες,  την ψυχική οδύνη μαθητών και Γονέων κλπ. Όπως μας δήλωσε εκπρόσωπος των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Ψωφίδας, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η απόφασή τους να κινηθούν νομικά είναι αμετάκλητη αφού λύση δεν υπάρχει ακόμα παρα τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.