HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγιασμός στον Σύλλογο Καλαβρυτινών Πειραιά

Χθές 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πέμπτη απόγευμα, ο Σύλλογος Καλαβρυτινών Πειραιώς «Η Αγία Λαύρα» και το «Εθνικοθρησκευτικό Γιαννακοπούλειο Ίδρυ...



Χθές 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πέμπτη απόγευμα, ο Σύλλογος Καλαβρυτινών Πειραιώς «Η Αγία Λαύρα» και το «Εθνικοθρησκευτικό Γιαννακοπούλειο Ίδρυμα Πειραιώς», πραγματοποίησαν την τακτική των Γενικήν Συνέλευσιν των μελών των, με προεξάρχοντα τον Πρόεδρο κ. Χρονόπουλο Αθανάσιο καθώς και τα Αξιότιμα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των, στα γραφεία των, στον Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου, με επιτυχία. Οι εργασίες διεξήχθησαν σε κλίμα ομοψυχίας, εμπιστοσύνης και ομονοίας, ήταν το «επισφράγισμα» της αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς όλων του προηγουμένου χρόνου.
Οι δύο Πολιτιστική φορείς κατάφεραν να διευρύνουν τις δραστηριότητές του και να καταξιωθούν στις καρδιές των Καλαβρυτινών Πειραιώς, των Καλαβρυτινών όπου γής, καθώς και στους Πειραιώτες ευρύτερα.
Το σημαντικότερων και αξιοπρόσεκτον ήταν η Παρουσία του Αρχιμανδρίτου και Ηγουμένου Νεκταρίου Πέττα, ο οποίος ετέλεσε αγιασμό για το μέλη και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Δωρητών του «Εθνικοθρησκευτικού Γιαννακοπούλειου Ίδρύματος Πειραιώς».
Ο Άξιος και Αδούλωτος Ρασοφόρος, παλεύει εν μέσω εχιδνών να «Αναστήσει» τον Χριστοφόρο Παπουλάκο, από τον Άρμπουνα. Δεν θα αργήσει Παπανεκτάριε, να πραγματοποιηθεί η Αγιοκατάταξη του Καγαθού Παπουλάκου, αφού είναι ήδη καταξιωμένος στις καρδιές όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών.
Ο Επίλογος και το κλείσιμο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, των δύο φορέων, εγράφη στο μνημείο του Παλαιών Πατρών Γερμανού, στον Πειραιά. Μετέβησαν αρκετοί Καλαβρυτινοί και έκλεισαν το γόνυ με ευλάβεια στον Μεγάλο Ιεράρχη.
Ευχήθημεν όλοι, από καρδίας, Υγεία, Μακροημἐρευση, καλήν συνεργασία και καλόν αγώνα, στον δραστήριο Θανάση και στα άξια μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.
Ευχαρήστησε όλους τους Παρευρισκομένους ο Πρόεδρος Θανάσης Χρονόπουλος και όσοι είχαν χρόνο είπιαν και καφφέ στο Πασαλιμάνι Πειραιώς.
Ώρα καλήν Σας Τιμονιέριδες Πειραιώτες, Καλαβρυτινοί. Γειά Σας…

Υστερόγραφο:
Συμμετέχει ενεργώς και μικρή Νεραϊδούλα, Νεφέλη, ετών 9,5, μαθήτρια ΣΤ΄ Τάξεως Δημοτικού Σχολείου, Αγαπημένη Εγγονή και Γραμματέας του Κώστα Κατσιάρη…
Αδικείται ο εγγονός διάδοχος Μου, Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου Κατσιάρης, ετών ένδεκα, αλλά μην το μαρτυρήσει κανείς Σας…

Ο Γράφων και Ευχέτης
Κώστας Κατσιάρης,
Πρόεδρος της Ένωσης Κρινοφυτινών «ΟΙ Άγιοι Θεόδωροι»,
Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικώ Συλλόγων
«Ο Αρχαίος Κλείτωρ» και
Μέλος Δ/Σ-Ταμίας της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.