HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα αξέχαστο καλοκαίρι για το Καρνέσι!

Μέτρον βίου το καλόν ου το του χρόνου μήκος. (η αξία της ζωής μετριέται με την ωραιότητά της και όχι με το μήκος της) ...

Μέτρον βίου το καλόν ου το του χρόνου μήκος.
(η αξία της ζωής μετριέται με την ωραιότητά της και όχι με το μήκος της)



Ήταν ένα αξέχαστο καλοκαίρι για το Καρνέσι!
Από τα μέσα του Αυγούστου, το χωριό πλημμύρισε από επισκέπτες. Αυτές ήταν και οι μέρες που ο σύλλογος μας επέλεξε να πραγματοποιήσει τις εορταστικές του εκδηλώσεις.
Ξεκινώντας από Τετάρτη 13 Αυγούστου το πρωί, τα τραπέζια του φιλόξενου καφενείου στην πλατεία του χωριού μας, γέμισαν με διαγωνιζόμενους στο τάβλι και στο σκάκι, στην δηλωτή και στην χειροπάλη. Νικητές σε αυτά τα αγωνίσματα ήταν οι εξής: Νικητης στο ταβλι ο Λιανος Βασιλειος,στο σκακι Αγγελικη Γεωργακοπουλου,στην δηλωτη ο αντιπροεδρος του συλλογου Ηλιας Διαμαντοπουλος με τον Δημητρη Αργυροπουλο και στην χειροπαλη ο Παπαδοπουλος Θεοδωρος
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας με χαρά απολαύσαμε το μεγάλο πλήθος των παιδιών που συμμετείχαν στο τρέξιμο, τις τσουβαλοδρομίες και τις σκυταλοδρομίες.
*Στην κατηγορία 3 έως 9 βγήκε πρώτος ο Δεμενεοπουλος Θοδωρης
*Από 9 έως 14 ο Παπακανελος Αντωνης
* Τέλος, στην μεγάλη κατηγορία ο Θοδωρης Γεωργακοπουλος
Είχαμε μάλιστα την ιδιαίτερη τιμή να έχουμε κοντά μας ως συμμετέχουσα στην μεγάλη κατηγορία την κα. Αθανασία Γκλάβα, σύζυγο του Γεωργίου Γεωργακόπουλου από τα Καστριά.
Το ίδιο βράδυ της 13ης Αυγούστου, το πάρτι νεολαίας έλαβε χώρα στη πλατεία του χωριού ενώ έκπληξη αποτέλεσε για τους παρευρισκόμενους το μηχάνημα καραόκε που στήθηκε και έδωσε σε όλους την ευκαιρία να αποδείξουν την τραγουδιστική τους δεινότητα.
Την Πέμπτη 14 Αυγούστου το ενδιαφέρον των συγχωριανών μας μονοπώλησε το μεγάλο μάτς Άνω και Κάτω Ρούγας.
Με τη βοήθεια του κ. Γεώργιου Ηλιόπουλου είχαμε την ευκαιρία να σπάσουμε επιτέλους το βράχο που αποτελούσε εμπόδιο για την καλή κατάσταση του γηπέδου με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Ηλιόπουλο που είναι πάντα κοντά σε κάθε προσπάθεια της νεολαίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κάτω Ρούγα επιβλήθηκε με σκορ 8-6 κυρίως εξαιτίας των ελλείψεων της ομάδας της Άνω Ρούγας. Αξίζει να τονίσουμε την σπουδαιότητα αγώνων όπως αυτός της Άνω και Κάτω Ρούγας, αφού ο αθλητισμός
Αποτελεί σημαντική έκφανση του πολιτισμού μας ενώ ταυτόχρονα αξίζει να τονίσουμε πως υπήρξαν παίχτες που ήρθαν στο χωριό με έναυσμα τον αγώνα τούτο, όπως ο Αντρέας Σωτηρόπουλος.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε ως σύλλογος, ως Καρνεσιώτες και ως νεολαίοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Γεώργιο Λαζουρα, για την προσωπική του παρέμβαση και συνεισφορά, προκειμένου να διαμορφωθεί την τελευταία αλλά καίρια στιγμή το γήπεδο του χωριού μας για να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ.
Εδώ πρέπει όμως να εκφράσουμε και την έντονη πικρία και δυσαρέσκεια μας για τον εμπαιγμό από μέρους της Αντιδημάρχου, κας Χαράς Γεωργακοπουλου, η οποία ενώ προ πολλού είχε δεσμευτεί για τη έγκαιρη διαμόρφωση του γηπέδου, εντέλει και προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες (βλάβη οχημάτων, ασθένεια χειριστών μηχανημάτων) απέτυχε ή δεν θέλησε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Εάν δεν υπήρχε η έγκαιρη παρέμβαση του Δημάρχου, θα είχαν όλες οι όμορφες αθλητικές δραστηριότητες ματαιωθει.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το αναίτιο σαμποτάζ από μέρους της Αντιδημάρχου δεν προχώρησε. Ας είναι καλά αλλά ας γνωρίζει πως η συμπεριφορά της σχολιάστηκε αρνητικά από όλους τους Καρνεσιώτες.
Την Παρασκευή ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, 300 Καρνεσιώτες έδωσαν το παρόν στο ετήσιο συναπάντημα. Το μενού φέτος υπήρξε πλουσιότατο με 4 γίδες, 800 καλαμάκια, πατάτες, σαλάτα, φέτα και ψωμί.
Από το πρωί, ως το βράδυ, πολλά κορίτσια του χωριού μας, μόχθησαν για να είναι όλα στην εντέλεια.
Μόλις ολοκληρώθηκε η απονομη των μεταλλιων στους συμμετεχοντες των διαφορων αγωνισματων, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους Καρνεσιώτες: 5 κορίτσια κ 5 αγόρια Καρνεσιωτοπουλα ντυμένα με παραδοσιακές στολές, εισέβαλαν χορεύοντας στη πλατεία του χωρίου δημιουργώντας ρίγη συγκίνησης σε κάθε χωριανό μας. Αξίζουν φυσικά, συγχαρητήρια στη δασκάλα χορού Ελτινα Ταβουλαρη αλλά και στα παιδιά μας Τασο Γεωργακοπουλο, Τασο Διαμαντοπουλο, Θαναση Πηττα, Ρανια Αλεξοπουλου, Γιαννα Γεωργακοπουλου, Νικο Αθανασοπουλο, Θοδωρη Γεωργακοπουλο, Μαριαννα Τσιαμαντα, Ευγενια Αθανασοπουλου, για τη συγκίνηση που μας πρόσφεραν.
Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκε και η συγκέντρωση για θέματα που αφορούν στο χωριό μας, ακούστηκαν διάφορες απόψεις, τις οποίες ο Σύλλογος κατέγραψε και θα λάβει σοβαρά υπόψη.
Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε και έργο καλλωπισμού του χωριού, καθαρισμού του προαύλιου χώρου του παλαιού σχολείου. Να θυμίσουμε πως το σχολείο έχει παραχωρηθεί στο σύλλογο από το Δήμο και αποτελεί στολίδι για το χωριό μας και όλοι έχουμε την υποχρέωση να το προστατεύσουμε.
Ελπίζουμε, οι θριαμβευτικές εντυπώσεις που απέσπασαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του χωριού μας, να μας δώσουν κουράγιο και ώθηση για να τις πραγματοποιήσουμε και πάλι.
με εκτίμηση 
το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.