Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΥΒΑΡΔΟ - 2nd Aristarchos Skyrace 2014

Οι εγγραφές για τον 2ο Αρίσταρχο Skyrunning στο Χελμό ολοκληρώνονται στις 20 Σεπτεμβρίου, με τη λίστα συμμετοχών να περιλαμβάνει ήδη ηχηρά ...


Οι εγγραφές για τον 2ο Αρίσταρχο Skyrunning στο Χελμό ολοκληρώνονται στις 20 Σεπτεμβρίου, με τη λίστα συμμετοχών να περιλαμβάνει ήδη ηχηρά ονόματα του ορεινού τρεξίματος.
Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη θα βρεθούμε και φέτος στο Σούβαρδο (9 χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα), απ’ όπου θα ξεκινήσει ο αγώνας στις 9:30πμ ακριβώς, με προορισμό το τηλεσκόπιο του Αρίσταρχου (στα 2.340μ υψόμετρο), και επιστροφή στο χωριό, μέσα από τις δύσκολες πίστες του χιονοδρομικού και τα πανέμορφα οροπέδια του Ξηρόκαμπου και της βραχνιώτικης Λουκά. Ο αγώνας περιλαμβάνει και φέτος δύο διαδρομές, τη skyrace 20+ χιλιομέτρων και την trail 9 χιλιομέτρων.
Την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής θα βρείτε στο site της διοργάνωσης http://aristarxostrail.blogspot.gr/ ενώ φέτος η διοργάνωση προτίθεται να διευκολύνει τους συμμετέχοντες με λεωφορεία που θα έλθουν αυθημερόν από την Αθήνα, αλλά και την Πάτρα, για όσους δε θέλουν να μετακινηθούν με ίδια μέσα.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τη skyrace και 12 ευρώ για την trail διαδρομή και περιλαμβάνει πλήρη διατροφική υποστήριξη στους σταθμούς της διαδρομής, μετάλλιο συμμετοχής, δώρα διοργανωτών και χορηγών, ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6946938180 (Αλέξανδρος) και 6942455643 (Νίκος)
Η οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.