HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Παπαδημητρόπουλος: Αγώνας ενστόλων και...Ηρακλής

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος Είπα «καλοκαιριάτικα» να μη ξανά γράψω στο διαδίκτυο και να πάω και εγώ να κάμω κανένα «θαλασσι...

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Είπα «καλοκαιριάτικα» να μη ξανά γράψω στο διαδίκτυο και να πάω και εγώ να κάμω κανένα «θαλασσινό» μπάνιο γιατί εκεί στο χωριό μου στο Βουραϊκό στη «δέση στο Μισοπόταμο» την χάλασαν οι Κωνστανταραίοι, και έτσι «ποταμίσιο» μπάνιο δεν έχει, αλλά τι να πεις και στη γυναίκα «πάμε στο Μισοπόταμο» να κάνουμε μπάνιο, θα είχα πρόβλημα.
Ας αφήσουμε την εισαγωγή και ας ασχοληθώ με δυο σοβαρά θέματα που κατά τη γνώμη μου αξίζει να συζητήσουμε. Το ένα είναι η αντιπαράθεση των συνδικαλιστών των ενστόλων εκεί στο Υπουργείο Οικονομίας, «τι περιμένατε ρε παιδιά» η εν υπηρεσία ένστολοι να σας αφήσουν να ανέβετε στο γραφείο του Υπουργού, όταν ο Υπουργός το ραντεβού σας το έχει ακυρώσει.
Φέρατε σε δύσκολη θέση τους απέναντί σας για το τρόπο ενεργείας τους. Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σας για μια «άστοχη» ενέργεια της στιγμής, ούτε θα υπερασπιστώ κανέναν. Τα αιτήματά σας είναι και δικά μου αιτήματα, όσο και των ανδρών των ΜΑΤ, των Ζητάδων, της ΔΙΑΣ και όλων των άλλων, αλλά σαν μεγαλύτερός σας, θα σας έλεγα «φωνάξτε να σταματήσουν οι κρατήσεις» και να γυρίσουμε πίσω στις αποδοχές του Ιουλίου του 2012. Πέστε τους ότι για τα αναδρομικά (δικά μας λεφτά είναι παρανόμως παρακρατηθέντα) έχουμε υπομονή σε βάθος χρόνου. Πιστεύω προχθές που πληρωθήκατε, εύχομαι να μη σας «έπιασε» το κεφάλι σας, γιατί ο ξάδερφός μου ο Ανδρέας ο Καραντώνης εκεί στο χωριό μου, συνταξιούχος Αγροφύλακας παίρνει την ίδια σύνταξη με τον συνταξιούχο Αρχηγό της ΕΛΑΣ. Φωνάξτε.
Ένα άλλο θέμα που κατά την γνώμη μου είναι πολύ σοβαρό και πως ακόμα συμπεριφέρονται οι υπηρεσίες του κράτος με αδιαφορία, για την ύπαρξη της χώρας μας και την ιστορία της.
Συγκεκριμένα η ταινία από την Ελληνική μυθολογία «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» Αμερικανικής παραγωγής, σπάει ταμεία. Σκηνοθέτης ο ελληνοαμερικανός Σπηλιωτόπουλος που τον άκουσα να λέει «Γύρισα την ταινία στην Ουγγαρία» γιατί απευθύνθηκα στο Ελληνικό κράτος και τις υπηρεσίες του, να την γυρίσω εκεί στους τόπους που έδρασε ο μυθικός ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ και σε άπταιστα Ελληνικά δήλωσε «έφαγα πόρτα». Δεν έχω λόγους να τον αμφισβητήσω, γιατί συμβαίνουν αυτά στη χώρα μας, γι’ αυτό δίνουμε βήμα σε ανθέλληνες καθηγητάς της γηραιάς Αλβιώνος να αμφισβητούν τον Ομηρο, τον Μέγα Αλέξανδρο και άλλους. Από αυτή την ιστορία της «πόρτας» χάθηκαν 70 εκατομμύρια. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Θα τα πούμε μετά της Παναγίας.
Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.