HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα την Δευτέρα ο Παναιγιάλειος για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Στα Καλάβρυτα και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων για το βασικό στάδιο προετοιμασία του θα βρεθεί την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 ο Παναιγ...



Στα Καλάβρυτα και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων για το βασικό στάδιο προετοιμασία του θα βρεθεί την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 ο Παναιγιάλειος 
Η «μελανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει από την βάση της, στις 28 Ιουλίου για τα Καλάβρυτα, όπου και θα παραμείνει έως τις 12 Αυγούστου που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της στο Αίγιο. Στον καθαρό αέρα των Καλαβρύτων και στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων θα «χτιστεί» σε μεγάλο βαθμό ο νέος Παναιγιάλειος, από τον Σεροπιάν και τους συνεργάτες του.
Όπως είχε γραψει το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από αρχές Ιουνίου τις εγκαταστάσεις  του αθλητικού κέντρου είχαν επισκεφθεί ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Οικονομόπουλος καθώς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Παπαναστασίου με το μέλος της διοίκησης κ. Σπυρόπουλο Δ.  και είχαν επαφές με τους υπεύθυνους των γηπέδων και των ξενοδοχείων της περιοχής, ώστε να προγραμματίσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.