HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χορηγία εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών και την ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, για την επιτυχημένη ολοκλήρωση τ...

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών και την ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου δέχτηκε, από το Συντονιστή Επιχειρήσεων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγο Ιωάννη Καρατζιά τις ευχαριστίες του για την εξασφάλιση πιστώσεων για την αγορά ελαστικών για έντεκα πυροσβεστικά οχήματα.
Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο κ. Διδασκάλου, παρέδωσε στον κ. Καρατζιά, και έξι ζευγάρια κιάλια, που είχαν ζητηθεί από τις Π.Υ. Λακωνίας και Κέρκυρας.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε:
«Με γνώμονα την εποικοδομητική συνεργασία των κρατικών φορέων, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και τη σπουδαιότητα που αποδίδουμε στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, προχωρήσαμε, άμεσα, στην ικανοποίηση των αιτημάτων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας τους πόρους, παρά τη σοβαρή οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.