HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" στο Λειβάρτζι (φωτό)

Το Σάββατο 12 Ιουλίου, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας " Ταξιδευτές της Πρόζας", καλεσμένοι από το Σύ λλογ...


Το Σάββατο 12 Ιουλίου, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας " Ταξιδευτές της Πρόζας", καλεσμένοι από το Σύλλογο των Λειβαρτζινών της Αθήνας και από τον Πρόεδρο του κ.Παναγιώτη Φράγκο, ανέβηκαν στο δροσερό Λειβάρτζι. Μία ξεχωριστή έκπληξη περίμενε την ομάδα, όταν ο κ.Φράγκος άνοιξε την πόρτα της μεγάλης αίθουσας του κλειστού πλέον Δημοτικού Σχολείου παρουσιάζοντας μας το Μουσείο Ιστορίας του χωριού τους. Η δουλειά και το πείσμα τόσο του ιδίου όσο και όλων των Λειβαρτζινών μαγνητίζει τον επισκέπτη. Η κάθε οικογένεια του χωριού έχει εκεί μέσα την πολύτιμη ιστορία της. Οι Ταξιδευτές παρουσίασαν τον "Λεπρέντη" και είχαν την τύχη να συμμετέχει για πρώτη φορά με την ομάδα και η κ. Κατερίνα Λειβαδά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ, καθώς ο βενιαμίν της Ομάδας Δημήτρης Μουλίνος. Οι ερμηνείες τους εκπληκτικές. Τα χειροκροτήματα δυνατά και από καρδιάς. Οι Ταξιδευτές ευχαρίστησαν για την παρουσία του εκεί και έναν δικό τους άνθρωπο, τον Κερτεζίτη κ.Σπύρο Βορρύλα, που πάντα είναι δίπλα τους σε όλες τις εκδηλώσεις.
Η βραδιά έκλεισε στο υπέροχο - ΓΡΕΚΙ- του χωριού, Ξενώνα που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο σχεδόν με ξεχωριστά εδέσματα!!
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν οτι:"Η δουλειά και το πείσμα τόσο του κ. Φράγκου, όσο και όλων των Λειβαρτζινών μαγνητίζει τον επισκέπτη. Η κάθε οικογένεια του χωριού έχει εκεί μέσα την πολύτιμη ιστορία της...Όποιος δεν έχει ανέβει σ' αυτό το υπέροχο ΓΡΕΚΙ σίγουρα χάνει. Είναι πάντα φιλόξενο χειμώνα - καλοκαίρι. Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Φράγκο. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για παρουσία των Ταξιδευτών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου τον Οκτώβρη.
Η επόμενη παράσταση της ομάδας θα είναι την Τετάρτη 16 Ιουλίου στα Νιφορέικα. (Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.