HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ηλεκτροσόκ" από την Δ.Ε.Η. στα εξοχικά και στις δευτερεύουσες κατοικίες

Στο στόχαστρο της ΔΕΗ μπαίνουν τα μικρά τιμολόγια ρεύματος ( όπως ανακοίνωσε χθες ), σύμφωνα με την νέα τιμολογιακή πολιτική που βαφτίζε...

Στο στόχαστρο της ΔΕΗ μπαίνουν τα μικρά τιμολόγια ρεύματος (όπως ανακοίνωσε χθες), σύμφωνα με την νέα τιμολογιακή πολιτική που βαφτίζεται "εξορθολογισμός τιμολογίων". Οι αυξήσεις αυτές αφορούν, εξοχικές και δευτερεύουσες κατοικίες και καταναλώσεις έως 800 κιλοβατωρών και θα ξεκινήσουν να ισχύουν από την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014. Να σημειώσουμε οτι στις μεταβολές των τιμολογίων δεν λαμβάνονται υπόψη πληθυσμιακά κριτήρια που σημαίνει οτι..αν διατηρείς το πατρικό στο χωριό επιβαρύνεσαι.....
Μειώσεις θα υπάρχουν στα τιμολόγια που αφορούν εμπορικά καταστήματα, φούρνους, εργαστήρια, μικρές βιοτεχνίες, συνεργεία, κλπ.
Δείτε όπως δημοσίευσε το real.gr, το παράδειγμα χρέωσης οικιακού πελάτη με μονοφασική παροχή (τετραμηνιαία κατανάλωση 800 kWh)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.