HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος στην Κέρτεζη - Η πρώτη εκδήλωση τον Αύγουστο

Νέος Πολιτιστικός σύλλογος ιδρύθηκε στην Κέρτεζη Καλαβρύτων με την ονομασία "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΤΕΖΙΤΩΝ Ο ΣΤΡΙΦΤΟΜΠΟΛΑΣ&quo...

Νέος Πολιτιστικός σύλλογος ιδρύθηκε στην Κέρτεζη Καλαβρύτων με την ονομασία "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΤΕΖΙΤΩΝ Ο ΣΤΡΙΦΤΟΜΠΟΛΑΣ" Ο νεοϊδρυθείς σύλλογος, σκοπό εχει την ανάδειξη και διαφύλαξη της πολιτιστικής ταυτότητας της Κέρτεζης,την διατύπωση προτάσεων κ επιδίωξη λύσεων για κάθε θέμα που προκύπτει στη τοπική κοινωνία,την ανάπτυξη δεσμών φιλίας, τη διατήρηση κ αξιοποίηση του ιστορικού -πολιτιστικού λαογραφικού πλούτου ης Κέρτεζης και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του χωριού κλπ.
Ο σύλλογος ξεκίνησε τη δραστηριοτητά του με το καθαρισμό των πηγών του Βουραΐκού στη τοποθεσία Κεφαλόβρυσο και θα συνεχίσει με το καθαρισμό λοιπών χώρων του χωριού.
Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου το πρωί, δίπλα στο εκκλησάκι της Αγίας Σωτήρος, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία με προσφορά εδεσμάτων και ζωντανή μουσική από τους Κώστα Ζαφειρόπουλο στο κλαρίνο και Τάκη Μπαλάση στο τραγούδι. 

ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ: ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΟΡΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΚΑΜΒΟΥΓΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ, ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.