HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη ένας ακόμα διακινητής ναρκωτικών στην Πάτρα

Συνελήφθη χθες (10-7-2014) αργά το απόγευμα, στον Αλισσο Αχαΐας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 29χρονος ά...

Συνελήφθη χθες (10-7-2014) αργά το απόγευμα, στον Αλισσο Αχαΐας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 29χρονος άνδρας, υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους, εντόπισαν τον 29χρονο να κατέχει έξι ανισοβαρείς συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 6.587 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ο δράστης έκρυβε τα ναρκωτικά σε αποθήκη, σε αγροτική περιοχή του Αλισσου την οποία είχε ως καβατζα, ενώ από τις έρευνες που ακολούθησαν κατασχέθηκαν επίσης δίκυκλο μοτοποδήλατο του, δυο κινητά τηλέφωνα, τρεις ατζέντες με χειρόγραφες σημειώσεις και το χρηματικό πόσο των 2.130 ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.