HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακόμα περιμένουν την εξισωτική οι κτηνοτρόφοι - Τέλος Ιουλίου οι πληρωμές(;)

Την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης αναμένουν οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας αφού έχει καθυστερήσει πολύ η καταβολή της δόσης του ...


Την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης αναμένουν οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας αφού έχει καθυστερήσει πολύ η καταβολή της δόσης του 2013 δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στους κτηνοτρόφους όλης της χώρας αφού δεν μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα και σε καλές τιμές τις ζωοτροφές αλλά και να καλύψουν τις ανάγκες τους. Η καταβολή στους δικαιούχους κτηνοτρόφους ήταν αρχικά να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου, μεταφέρθηκε για αρχές Αυγούστου αλλά σύμφωνα  με νεότερες πληροφορίες ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. θα καταβάλει τις αποζημιώσεις στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου 2014.
Πρόβλημα έχει επίσης προκύψει με τον περιορισμό μετακινήσεων κοπαδιών λόγω της καραντίνας που έχει τεθεί σε αρκετές περιοχές λόγω του καταρροϊκού πυρετού και τυχόν εξαιρεθεί τους από την αποζημίωση. Πηγές του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. διαβεβαιώνουν οτι κανένας δικαιούχος κτηνοτρόφος δεν θα εξαιρεθεί.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.