HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Τρεχλό τίμησε την εορτή του Προφήτη Ηλία

Χθες 20 Ιουλίου, στον Προφήτη Ηλία Τρεχλού , ανήμερα στην χάρη του Προφήτη Ηλία, σύσσωμο το χωριό ανέβηκε στο χωριό και στο γραφικό ...



Χθες 20 Ιουλίου, στον Προφήτη Ηλία Τρεχλού, ανήμερα στην χάρη του Προφήτη Ηλία, σύσσωμο το χωριό ανέβηκε στο χωριό και στο γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. 
Με το πέρας της κατανυκτικής Θείας Λειτουργίας και την αρτοκλασία, χοροστατούντος του πατήρ Γεωργίου Τζελέπη, ο πολιτιστικός σύλλογος του Τρεχλού παρέθεσε γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει για ακόμα φορά τον κ.Παναγιώτη Τσίχλα και την οικογενειά του για την προσφορά του κρέατος, την οικογένεια της κ.Χρυσούλας Νικολοπούλου για την προσφορά της γίδας στην λαχειοφόρο καθώς και για τον καθαρισμό της Εκκλησίας καθώς και όλους όσους προσέφεραν στην χθεσινή εκδήλωση. Και του χρόνου να είμαστε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.