HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΚΑΔΙΑ - Φεστιβάλ μελιού στη Βυτίνα!

Ο Δήμος Γορτυνίας , σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας , θα πραγματοποιήσει το « Φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλ...

Ο Δήμος Γορτυνίας, σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας, θα πραγματοποιήσει το «Φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας» από τις 8 έως 10 Αυγούστου 2014 στην πλατεία της Βυτίνας.
Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα γίνουν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014, ώρα 20.00 στην κεντρική πλατεία της Βυτίνας.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει: Έκθεση μελιού και παραγώγων του, εκπαιδευτική ημερίδα, παρουσίαση παραγωγικής διαδικασίας, επίδειξη γαστρονομίας, προσφορά εδεσμάτων και γλυκισμάτων, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις κ.ά.
Καλούνται οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να κλείσουν περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο του φεστιβάλ προκειμένου να εκθέσουν τα προϊόντα τους, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Βυτίνας, καθώς και στα γραφεία των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων από την Πέμπτη 17 Ιουλίου μέχρι και την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014.
Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται οι παραγωγοί της Δημοτικής Ενότητας Βυτίνας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2795360100, 2795360330.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.