HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο.Γ.Α - Στις 18 Ιουλίου η καταβολή του Οικογενειακού Επιδόματος

Στις 18 Ιουλίου θα δοθεί τελικά η β δόση για το οικογενειακό επίδομα σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης. Ο κ. Βεργίνης δι...

Στις 18 Ιουλίου θα δοθεί τελικά η β δόση για το οικογενειακό επίδομα σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης. Ο κ. Βεργίνης διευκρίνισε ότι βασική προϋπόθεση είναι να έχει γίνει φορολογική δήλωση και αίτηση Α21 έως τις 30 Ιουνίου. Το οικογενειακό επίδομα δίνεται σε οικογένειες με ένα παιδί, δύο παιδιά, τρία παιδιά κ.ο.κ. με εισοδηματικά κριτήρια.
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει υποβληθεί η φορολογική δήλωση και η συμπλήρωση του εντύπου Α21. Το έντυπο Α21 υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.gsis.gr. Εντυπο Α21 θα υποβάλουν ξανά και όσοι είχαν υποβάλει πέρυσι διορθώνοντας ή συμπληρώνοντας στοιχεία. Μόλις υποβληθεί το Α21 μπορεί να παρακολουθηθεί ο ενδιαφερόμενος την αίτηση από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.