HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κανονικά συνεχίζεται η έκδοση δικαιολογητικών από το Taxisnet

Μετά από την ολιγοήμερη διακοπή στην ηλεκτρονική έκδοση φορολογικών στοιχείων από το "TAXIS" κανονικά από σήμερα οι φορολογούμ...

Μετά από την ολιγοήμερη διακοπή στην ηλεκτρονική έκδοση φορολογικών στοιχείων από το "TAXIS" κανονικά από σήμερα οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται από σήμερα οι φορολογούμενοι μέσω του Taxisnet τα πιστοποιητικά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α), τα αποδεικτικά φορολογικής ενημερότητας καθώς και αντίγραφα εκκαθαριστικών Φόρου Ακίνητης Περιουσίας ετών 2010 - 2013 και Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων οικ. ετών 2012 - 2014.
Το ίδιο ισχύει για την έκδοση Διοικητικής Πράξης Προσδιορισμού του Φόρου στις δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που συνεχίζουν να υποβάλλονται κανονικά όπως και για τις εκκρεμείς πράξεις Διορθωτικού Προσδιορισμού ηλεκτρονικών τροποποιητικών δηλώσεων Φ.Α.Π. ετών 2011, 2012 και 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.