HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Άγγ. Βαγενάς για τις εκλογές της Ομοσπονδίας “Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ”

Σε δημοσίευμά της 21/06/2014 με τίτλο «Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων “Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ”» (διαβάστε εδώ) , που υπογράφει ο...

Σε δημοσίευμά της 21/06/2014 με τίτλο «Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων “Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ”» (διαβάστε εδώ), που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΑΡΗΣ στο οποίο αναφέρεται και το όνομά μου έχω να απαντήσω τα εξής:
1. Στην εν λόγω Συνέλευση δεν παραβρέθηκα. Και είχα ειδοποιήσει τον κ. ΚΑΤΣΙΑΡΗ, που με είχε προσκαλέσει ως πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μου πήρε απόφαση να μη συμμετάσχουμε στις εκλογικές και λοιπές διεργασίες της Ομοσπονδίας αλλά να στείλουμε απλό παρατηρητή το Γραμματέα μας κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΜΠΗ να παρακολουθήσει τη Γ.Σ. χωρίς να λάβει μέρος σε εκλογική διαδικασία και σε επόμενο Δ.Σ. να μας ενημερώσει. Και τούτο γιατί το καταστατικό μας πρέπει να εφαρμόζεται πιστά. Κι’ αυτό έγινε.
2. Την επόμενη διάβασα στο δημοσίευμα του κ. ΚΑΤΣΙΑΡΗ ότι συμμετείχα στην όλη διαδικασία και εκλέχτηκα μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Πέρα για πέρα ψευδέστατο. Και προσβλητικό για το άτομό μου όταν αποφασίζονται και δημοσιεύονται ενέργειες και γεγονότα από άλλους χωρίς την άδειά μου και κατ’ επέκταση την έγκρισή μου.
Προσβλητικό για την προσωπικότητά μου εφόσον παρουσιάζομαι να συμμετέχω και πολύ περισσότερο να ψηφίζω σε Συνέλευση που δεν ήμουν παρών, δεν είχα κανένα εξουσιοδοτήσει να ενεργεί αντ’ εμού και ουδέποτε ζήτησα να μπω σε Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ή να ψηφιστώ από οποιονδήποτε. Τέτοιες μέθοδοι θυμίζουν άλλες εποχές...
Δε δέχομαι να με διορίζει ο κάθε κ. ΚΑΤΣΙΑΡΗΣ μέλος Δ.Σ. οποιουδήποτε Σωματείου.
Παρακαλώ λοιπόν τον κ. ΚΑΤΣΙΑΡΗ να αποσύρει το όνομά μου από το δημοσίευμα και να παραδεχτεί το λάθος του.
3. Στην Ομοσπονδία Συλλόγων «Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ» συμμετέχουν Σύλλογοι και αξιολογότατα στελέχη, επιτυχημένοι πατριώτες, τους οποίους εκτιμώ αφάνταστα γιατί γνωρίζω ότι έχουν προσφέρει τεράστιο έργο στα χωριά μας και θα συνεχίσουν να προσφέρουν. Είμαι έτοιμος να τους συμπαρασταθώ και ως άτομο και ως Σύλλογος.
Ολισθήματα όμως τέτοιου είδους δεν είναι σοβαρά. Παρακαλώ λοιπόν να αποσυρθεί το όνομά μου από τη λίστα των μελών του Δ.Σ., το δε Γραμματέα και συντάκτη του κειμένου να είναι πιο προσεκτικός όταν προβαίνει σε δημοσιεύσεις και ιδιαίτερα όταν αναφέρει ονόματα.
Άγγελος Βαγενάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.